ГЕРБ учредиха женски структури в Бобов дол, Кочериново и Невестино

След Кюстендил и Бобошево, дамите от ГЕРБ създадоха свои клубни структури и в общините Бобов дол, Кочериново и Невестино. На учредителните събрания присъстваха Михаела Крумова – член на НИС на ЖГЕРБ и областният клубен ръководител Реонита Йорданова.

Антония Райчева бе номинацията за общински клубен ръководител в Бобов дол. Тя е на 33 години, несемейна е и е завършила финанси. За клубен секретар бе избрана Румяна Васева. "В лицето на тези две дами структурата печели едни креативни, много дейни и отговорни ръководителки. Те са с нас от самото начало на създаването на ПП ГЕРБ в Бобов дол и са ни подкрепяли във всички инициативи", заяви общинският координатор и областен клубен секретар на дамите Росица Борисова.

Jeni GERB - KocherinovoЗа лидер на дамската организация в община Кочериново бе избрана Таня Григорова. Таня е педагог по образование и преподавател в местното школо. За клубен секретар бе номинирана Даниела Календерска. В Невестино номинация за общински клубен ръководител получи Катя Петрова, а за клубен секретар бе избрана Йорданка Димитрова. Димитрова е и председател на ГЕРБ в община Невестино.

"Новото ръководство на НИС на ЖГЕРБ има амбиция дамската организация да стане водеща структура в партията. Убедена съм, че новоучредените ни структури в областта ще заработят активно и ще бъдат полезни за обществото с инициативността си и с каузите, които подкрепят", коментира Михаела Крумова. Тя сподели, че до края на месец юни предстоят събрания и в общините Дупница, Сапарева баня и Рила.

Print Friendly

4 Коментари на ГЕРБ учредиха женски структури в Бобов дол, Кочериново и Невестино

  1. Няма лошо ама.... // 15.06.2015 в 10:16 // Отговор

    Колко жалко изглежда подобн мероприятие , особенно преди наближаващите избори. Щели да бъдат полезни на обществото…….??????? Че кой ви пречи бе джанъм да сте полезни , защо трябва да се присламчвате към „силните на деня“ , че да сте полезни , или май ще сте по-полезни на себе си и чакате келепиреца след изборите ако донесете някое гласче на ГЕРБ ? Срам за българските жени и майки , да падат толкова ниско, особено когато самите те не са пример за подражание и възпитанието на подрастващите е на нулево ниво – те тръгнали с политика да се занимават??? Я вземете нещо в училищата да организирате, направете благотворителна кампания за бедните, самотните майки, неграмотните, малцинствата , болните без средства и т.н. , какво ви пречи да го правите без да се пъчите“гордо“ като ГЕРБ – Жени, сякаш ако не си от ГЕРБ не може да си социално отговорен и ангажиран….или пак службогонци ми се чините май….. Дядо Вазов и Алоко Константинов мноооооого е писал за такива като вас. Трябва да се срамувате от себе си , ане да се пъчите безсрамно на тази снимка.

  2. Тази новина предизвика в мен стомашно-чревни конвулсии….сиреч- позив за повръщане !!!!

  3. Бива жалкарство и лакейство, ама граници не знае обикновената мишка в порива си към келепиреца ,както е написано по-горе !!!

  4. Не съм казал, но пак повтарям: с 16 (шестнадесет) милиарда ГРОБ могат да си „учредят“ структури на Марс, Сатурн и Луната…

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien