ГЕРБ-СДС на среща със симпатизанти в Дупница, ето какво си казаха

Водачът на ГЕРБ – СДС за област Кюстендил Христо Терзийски и кандидатите за народни представители от листата се срещнаха с част от актива на политическата сила в Дупница. Срещата беше продиктувана от стремежа към истина и противодействие на фалшивите новини в публичното пространство. Членовете на структурата в Дупница отчетоха необходимостта от честен диалог и дебат за действията и бездействията на 45-ото Народно събрание, от изречените предизборни обещания през април и честната равносметка за тяхното неизпълнение, вербалната агресия срещу най-голямата политическа партия и липсата на уважение към държавата и интуициите от страна на политически субекти.
„На фона на подобни действия младите и възпитани хора са поставени в позиция да „надвикват“ шума в пространството, за да се чуе гласът на разума“, обобщиха младите хора от листата на ГЕРБ – СДС.
Михаела Крумова призова хората да отворят всички сетива за истината. Даниел Александров изрази своето разочарование от работата на 45-ия парламент. Той подчерта, че много партии и политически фигури за излъгали своите избиратели. Има само една дума, която може да определи това поведение и тя е „безотговорност“.
„Сигурен съм, че заедно ще положим всички усилия, за да излъчим поне двама представители от листата ни в следващото Народно събрание. Отминалите избори доказаха, че структурите на ГЕРБ от Кюстендилска област работят отговорно и ефективно, и затова избирателите ни подкрепиха, за да постигнем един от най-високите резултати в страната“, заяви водачът на листата Христо Терзийски.
„Нашите кандидати са утвърдени специалисти и доказали се хора. Без притеснения мога да кажа, че листата ни е от най-добрите в област Кюстендил“, посочи областният координатор Даниел Данчев. Той призова хората да не се подвеждат по спекулации и фалшиви новини, а да бъдат разумни и отговорни в избора си на 11 юли.
Ивайло Константинов отдели време на всички публични атаки срещу управлението на ГЕРБ и представи неопровержими доказателства да манипулации и спекулации в публичното пространство. Той обяви, че заедно с кандидатите за народни представители от листата на коалиция ГЕРБ-СДС започва серия от излъчвания на живо във Facebook. В тази неутрална територия гражданите могат да задават своите въпроси и ще получат ясни и точни отговори. Първото излъчване ще бъда в сряда, 23 юни, от 16:00 до 17:00 часа във Facebook страниците на ГЕРБ – Дупница, на Даниел Александров и на д-р Александър Паризов.
В хода на събранието бяха направени и номинации за членове на Общинското ръководство на ГЕРБ – Дупница, както и за председател на младежката структура в общината.
Купуването и продаването на гласове са престъпления.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien