ГЕРБ откликна на зов за помощ на майка с тежко болно дете от Бобов дол

От областното ръководство на ПП ГЕРБ откликнаха на зова за помощ на майка, която сама се грижи за тежко болното си дете. Малкото момиченце Силвестра е на 6 годинки и страда от детска церебрална парализа. За нея  се грижи единствено майка й Христина, с която живеят в Бобов дол. 
Когато детето е било на година и десет месеца му е направена ваксина, откъдето се отключва и заболяването. 
С осигурените средства от ГЕРБ на малката Силвестра бе закупено столче за баня, предназначено за деца с увреждания. 11072596_361107564073119_956976882_nСпециализираният продукт бе доставен до дома на семейството 
в Бобов дол и сглобен с помощта на младежи от ГЕРБ – Дупница.
"От ГЕРБ нееднократно сте ни помагали, за което съм Ви много благодарна. Още през 2011 г., с подкрепата на г-н Цветан Цветанов, бяха осигурени средства за животоспасяваща операция на Силвестра. По-късно бе закупен терапевтичен стол и вертикализатор за деца с увреждания, който се използва в ранната адаптация на детето в седяща позиция", сподели майката. Тя допълни, че депутатите от ГЕРБ и ръководството на партията в Бобов дол са откликвали и са осигурявали нужните средства за различни процедури – като ядрено-магнитен резонанс и биопсия. Майката на момиченцето сподели още, че то се нуждае от непрекъснати грижи и средства за постоянна рехабилитация. На този етап, за да бъдат адекватни грижите за Силвестра, тя има нуждае и от адаптивен тоалетен стол.

Print Friendly

4 Коментари на ГЕРБ откликна на зов за помощ на майка с тежко болно дете от Бобов дол

  1. От ПП ГРОБ // 19.03.2015 в 16:23 // Отговор

    На мангалите ли бе?Сега от ПП Гроб инвестират в циганите че те са им бъдещето.И кой позволи да се тровят деца в България анатема за всички съучастници в геноцита над българските граждани!

  2. Това не са цигани бе идиот! // 19.03.2015 в 16:55 // Отговор

    Къде ги видя на снимката?! А и да са, говорим за детски живот!!!

  3. И отново само Герб прави нещо в помощ на децата с увреждания!, другите ???

  4. Мес , жалък си. Десетки обикновени граждани , ежедневно помагат на такива ора ,без да са получили преди това хиляди левове държавна субсидия. На това българският народ му казва – “ С чужда пита , помен прави“

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien