ГЕРБ-Дупница с жалба до РИК, В магазини CBA агитират за Иван Ибришимов

Председателят на ГЕРБ-Дупница Ивайло Константинов пусна сигнал до РИК, Прокуратурата и Полицията за агитация на кандидатът за депутат от БСП Иван Ибришимов в днешния ден. "Сигнализираме Ви, че в трите магазина на търговската верига СВА в гр. Дупница се извършва противозаконна предизборна агитация в полза на кандидата за народен представител от „БСП – Лява България” Иван Ибришимов. В трите търговски обекта в деня на изборите – 5 октомври 2014 г., се разпространява агитационна брошура, в която директно се призовава да се гласува в полза на „БСП – Лява България” и конкретно за Иван Ибришимов.

Всичко това е грубо нарушение на българското законодателство и безвъзвартно опорочава изборния ден. Ето защо настояваме незабавно да предприемете необходимите мерки, за да бъдат иззети агитационните материали, а също на виновните лица да бъде потърсена отговорност.

agitaciq2Предизборният щаб на ГЕРБ е направил снимки, доказващи грубите нарушения в обектите на СВА, които сме готови да Ви предоставим. Разполагаме и със свидетели, които с показанията си да удостоверят истинността на нашия сигнал. Името на единия от тях Васил Стоименов Тонев от гр. Дупница", се казва в сигнала.

zadupnitsa.com

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien