ГЕРБ – Бобов дол единодушно преизбра за председател Росица Борисова

На отчетно-изборна конференция на ГЕРБ бе определено новото ръководство на общинската структура на партията в Бобов дол, информират от пресцентъра на партията. За председател бе преизбрана Росица Борисова – настоящият лидер на партията в община Бобов дол. Нейната номинация бе единствена, като всички делегати на събранието я подкрепиха единодушно. Борисова представи подробен отчет и анализ на дейността на общинската структура за периода 2010 – 2014 година. През този период ръководството на ГЕРБ – Бобов дол е организирало редица инициативи, участвало е в национални партийни форуми, както и във всички областни и регионални мероприятия на ГЕРБ. Структурата е една от най-дейните в област Кюстендил. От страна на младежката организация отчет представи общинският координатор на МГЕРБ за Бобов дол Десислава Александрова. За организационен секретар бе номинират настоящият такъв Юлиян Божанов. Номинации за членове на общинското ръководство получиха Спас Костов, Димитър Чучуков, Валя Христакиева и Борис Дашков.

На събранието присъстваха народният представител и областен координатор Кирил Калфин и организационният секретар Емил Гущеров. Калфин благодари на членовете, симпатизантите и общинското ръководство на ГЕРБ за отличното представяне на предсрочните парламентарни избори. Областният координатор подчерта, че въпреки корпоративния вот, ГЕРБ е станала втора политическа сила в община Бобов дол с 1 116 гласа, побеждавайки убедително БСП – лява България.

DSC06348На събранието бе обявена и поредната дарителска инициатива, организирана от местното ръководство на ГЕРБ. Дарителската кампания е в помощ на 24-годишно момче от Бобов дол, пострадало при тежка катастрофа, нуждае се от спешна операция, струваща няколко хиляди лева. Първите, които дариха лични средства бяха депутатът Кирил Калфин и организационният секретар Емил Гущеров.

Росица Борисова и Юлиян Божанов са и общински съветници в ОбС-Бобов дол. Борисова е и един от учредителите на ПП ГЕРБ в община Бобов дол. Въпреки направените номинации, за определяне на ръководството окончателна дума ще има Изпълнителната комисия на ГЕРБ в София.

zadupnitsa.com

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien