Георгиев: Лоша новина за БСП. Ивайло Константинов е танк, където мине мачка

Бившият председател на Общински съвет Ивайло Константинов е новият лидер на ГЕРБ в Дупница. Той сменя на този пост Емил Гущеров, който ще заеме друг пост в партията на областно ниво. Новината обяви депутата от ГЕРБ Кирил Калфин пред медиите в Кюстендил.

По всичко личи, че Константинов, който от 15 години е и президент на волейболен клуб "Марек Юнион-Ивкони" се стяга за сериозна битка в Дупница, както се закани при подаването на оставката си като първи в местния парламент. Очаква се в скоро време да свика събрание на местната структура, на която да обяви целите и задачите преди евроизборите, както и да стане ясно дали ще има промени в организацията. "Приета е оставката на общинския председател на ГЕРБ-Кюстендил, инж. Владислав Стойков. “Лично аз смятам, че не трябва да бързаме с ново общинско ръководство. Нека да се концентрираме върху изборите за Европейския парламент и нека тези, които имат желание да влизат и да оглавяват общинско ръководство, да докажат, че наистина работят за ПП  “ГЕРБ” и че имат необходимите качества именно в тази предизборна надпревара. Тогава ще решим каква да  бъде окончателната промяна  в тези структури и в  Кюстендилска и Невестинска община, и в Бобошево”, коментира още Кирил Калфин.

"Ивайло Константинов е един валяк. Откъдето е минал-мачка. Той винаги досега е успявал с каквото се захване. Така че лоша новина за БСП. От 2008 година той няма загуба в изборите. Притеснявах се, че няма да иска да продължи да се занимава с политика, но Ивайло реши да остане и да поеме този пост. Така че с него не смятаме да оставяме града в ръцете на комунистите и наследниците на Галеви", коментира в предаването "На фокус" по ТВ Запад зам.кмета по европроектите Красимир Георгиев.

zadupnitsa.com

Print Friendly

4 Коментари на Георгиев: Лоша новина за БСП. Ивайло Константинов е танк, където мине мачка

  1. И нас в ГУМ ни смачка! Интересно колко пари е взел от китаеца?

  2. Хахаха правасте госпожо. Китаеца е дал много пари на Константинов. Купил го е. Госпожо, звучите смешно с такива предположения дори. Ако говорите за някой друг от общината щеше да хване при някои декиш, но просто сте сбъркали адресата. А що се отнася до ГУМ-абсолютно съм съгласен със стореното и като ремонт и като настаняване на китаеца. Даже има още места на 3-ия етаж за настаняване. А и да сте обърнали внимание че вече имате повече клиенти? Е тези които пазарарувахте от този китаец сега сте зле защото продавахте с по 250-до 600% надценка и ви беше хубаво годфини наред. Лек път госпожо. Радвам се за вас

  3. гражданин // 09.04.2014 в 1:24 // Отговор

    само смешки за гербаджийски смепници пишете тука.

  4. Ивайло си знае работата и е доказал със своите постъпки и действия, че е качествен кадър постигащ високи резултати.Много Важен човек за Герб и за Дупница!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien