ФИРМАТА НА АПИ СПИ! Бедствено положението между Ресилово и Овчарци, младежи вадят колите от канавките

Истински кошмар е да пътуваш от Ресилово за Сапарева баня в тези минути, сигнализираха наши читатели. За ледената пързалка се убеди и репортер на zadupnitsa.com. "Пътят не е пипан въобще и е стъкло. Полицейски автомобил със светлинен сигнал бе застанал на "големия" и изключително опасен завой, явно да сигнализира за спускащите от Овчарци. Дойдоха две момчета с един джип, разбрахме, че са от селото и започнаха да ни изкарват една по една колите, които бяхме закъсали. Казват се Кирил Шиков и Кирил Младенчев, на които им благодаря лично, защото 30 минути седях в канавката и помощ от никъде. Двете момчета извадиха 4 или 5 коли от канавките. Моята беше трета. В едната кола имаше малко дете с две жени и бяха много уплашени. Над двайсет автомобили пък успяха да обърнат и явно ще се придвижат за Сапарева баня по Самоковското шосе. Тук е ледена пързалка", сподели наша читателка, оказала се една от потърпевшите. "Това е безобразие. Звъняхме на 112, казаха ни, че сме поредните, които се обаждаме за този участък от Самоков до Дупница и сигурно имат вече над 100 сигнали за обърнати тирове и непочистено въобще в района. Оказва се, че отговорността за този участък е на Агенция пътна инфраструктура-Кюстендил и фирмата, която са наели", нервираше се нашият читател.

Пътят не е въобще почистван, а движението, ако може да се осъществява въобще такова в посока Сапарева баня е меко казано фантастичен трилър. Сигнал за подобно състояние получихме и от община Бобов дол, където също колите са снежни шейни, а машините на снегопочистващата фирма, избрана от Агенция пътна инфраструктура-Кюстендил са пълен мираж.

Сигнализирахме по надлежния ред централата на АПИ за поведението на региона си структура, с оглед създалата се снежна ситуация и абсолютно несериозна намеса като възлагателна институция.

Print Friendly

4 Коментари на ФИРМАТА НА АПИ СПИ! Бедствено положението между Ресилово и Овчарци, младежи вадят колите от канавките

  1. Видими резултати и 100 лв. винетка!

  2. Не говорете така,ще се обидят. Важното е че винетките и данъците са платени. Парите са откраднати и някои душици си ги харчат някъде по курортите, пък нас кучета ни яли по пътищата. Ебаси крадливото племе. Трябва да започнем да си носим фактурите от автосервизите в общината и да ни плащат ремонтите, както ние сме си платили Златните винетки.

  3. Анонимен // 30.11.2016 в 8:35 // Отговор

    Същото е положението и между Сапарева баня – Сапарево, пътя към Самоковско шосе
    Изобщо в цялата община е непочистено

  4. Коркова тапа // 01.12.2016 в 14:37 // Отговор

    Няма го Бойчо тва е,няма кой да хваща снежинките във въздуха!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien