Браво! 4-класничка от ОУ „Неофит Рилски“-Дупница е второто най-умно дете в България

Кметът на Община Дупница инж. Методи Чимев връчи почетен плакет на 2-ото най-умно дете до 4-клас в България. Ученичката на ОУ "Неофит Рилски" Ивана Никлева стана 2-а от националната олимпиада "Знам и мога", провела се в Ловеч и гостува в кметския кабинет днес.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

В състезанието са участвали 55 финалисти от всички области, които са се състезавали в заключителен кръг, който е сбор от всички основни предмети, изучаващи се в училище до тази възраст. Това е и най-престижната надпревара, тъй като не е насочена към един предмет, а към няколко едновременно. "За мен, а и за всички нас в Дупница ти си №1. Пожелавам ти от тук насетне да печелиш постоянно такива призове. Деца като теб са истинските звезди на нашия град, които пишете извезани със златни букви визитната картичка на Дупница", обърна се към второто най-умно дете в България Чимев, който подари и енциклопедия на Ивана. "Бях обещала на майка ми да спечеля 1-ото място, но за малко. Другият път ще спазя обещанието си", заяви дупничанката. Тя не скри, че иска да се реализира като лекар. На самото награждаване в Ловеч, призовете е връчвал първият български космонавт Георги Иванов.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAПоздравления от кмета получиха класния преподавател на отличничката Елка Иванова, директора на ОУ "Неофит Рилски" Бистра Стойкова, както и майката на детето. "Впечатлени сме от организацията в Ловеч. Децата наистина се чувстваха значими. В комисията бяха изтъкнати експерти, като на някои учим по техните учебници. След като Ивана победи по безапелационен начин и на 2-ия кръг, бяхме убедени, че ще постигне и успех на финала", сподели Иванова.
Ивана пък е подготвила свой разказ, който да подари на кмета в следващите дни.

zadupnitsa.com

Print Friendly

3 Коментари на Браво! 4-класничка от ОУ „Неофит Рилски“-Дупница е второто най-умно дете в България

  1. Nikolina Georgieva // 09.04.2014 в 13:51 // Отговор

    Огромни аплодисменти за това златно момиче. Гордост за всяка майка и всеки нейн учител. Убедена съм, че цяла Дупница докато чете това се усмихва и се зарежда с положителни емоции. Дупница има бъдеще докато има още такива прекрасни деца. Поздравления за Ивана, родителите й и нейните преподаватели

  2. Успех мило дете. Успя да ме накараш да се разплача от радост. Благодаря ти за това чувство!

  3. Евгения Георгива // 09.04.2014 в 18:45 // Отговор

    Поздравления за Ивана и за нейното семейство! Ивана,гордеем се с деца като теб! Дерзай напред и нагоре!Успех, мило дете!!!!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien