Ева Майдел в Дупница: Има два вида евродепутати – такива, които изпускат самолети и демокрацията им е отнела много, и такива, които работят неуморно за България

Евродепутатите Ева Майдел и Андрей Новаков присъстваха на откриването на кампанията на структурата на ГЕРБ – Дупница. Кандидатите в листата на ГЕРБ и СДС призоваха дупничани да бъдат активни на изборите на 26 май, за да постигне ГЕРБ победа за 12 пореден път с бюлетина номер 12.

1Пред присъстващите Ева Майдел, която има дупнишки корен, заяви: „Дупница е много специален град за мен. Затова искам да виждам още повече млади хора в града, детските градини да са пълни, а доходите още по-високи. Това ще стане, ако икономиката работи, ако имаме качествено образование. Това са темите, по които ще продължа да работя в Европейския парламент.“

4Ева Майдел подчерта, че има различни видове евродепутати – такива, които просто пребивават в ЕП, искат санкции срещу страната ни и изпускат самолета за важните за България гласувания. „Има и такива, които първо се оплакват колко много ни е отнела демокрацията, а после опъват плакати с искания за европейски доходи. А има и трети вид – такива, които всеки ден, неуморно с работата си доказват, че България е достоен член на ЕС. Ние от ГЕРБ сме от тях“, заяви Ева Майдел.

5Пред препълнената зала в Дупница евродепутатът Андрей Новаков призова: „За да живеем добре утре, трябва да направим правилен избор днес. Помня как изглеждаше Дупница преди инж. Чимев да стане кмет – нямаше улично осветление, нямаше сметоизвозване, нямаше инфраструктура. Тогава вие направихте правилния избор и днес виждаме резултатите“.

„През 2019 г., с бюджет от 300 хил. евро, започна изпълнението на програмата "O.R.E.L." срещу превъртането на километражите. Чрез нея всеки, който възнамерява да закупи кола втора ръка, ще може лично да се увери в характеристиките на конкретния автомобил“, каза още пред присъстващите Андрей Новаков.

23На откриването на кампанията на политическата сила в Дупница присъстваха кметът инж. Методи Чимев, общинският лидер на партията Ивайло Константинов, народният представител Радослава Чеканска, председателят на ОбС – Дупница Емил Гущеров, зам.-кметовете Крум Милев и Красимир Георгиев, председателят на ПГ на ГЕРБ Йордан Йорданов и общински съветници. Гости на откриването бяха областният координатор на ГЕРБ Виктор Янев, общинският координатор на партията в Кюстендил Михаела Крумова и лидерът на младежите Мая Станойкова-Илиева.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Print Friendly

4 Коментари на Ева Майдел в Дупница: Има два вида евродепутати – такива, които изпускат самолети и демокрацията им е отнела много, и такива, които работят неуморно за България

  1. жител на дупница // 10.05.2019 в 21:39 // Отговор

    Браво.С пожелание за успех в бъдеще Дупничанке !Дано Дупница задържи младото поколение , иначе загиваме като град !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Анонимен // 11.05.2019 в 2:51 // Отговор

    Добре, че има избори, че някои хора да се сетят, че са от Дупница…

  3. Б.Димитров // 14.05.2019 в 8:49 // Отговор

    Резултата от управлението на България за 10 години на ГЕРБ се вижда навсякъде в Дупница. По-зле градът не е бил в близките 50 години. Унищожена пътна инфраструктура в града, разрушени основни пътища – например за Рилския манастир и то след основения му ремонт… Светофари които ве работят и смехотворни оправдания за всичко. Корупцията ги унищожава гербаджийте. Вижте им предизборните обещания от миналия мандат и вижте дали има поне едно нещо да са успели.

  4. По принцип не гласувам ,ама от направеното от Герб и сравнение с БСП и други крадливи партии нема сравнение.Града придоби друг облик и визия.Какво направи БСП???

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien