Ени Лефтеров с още 2-ма си купи 2,3 дка имот в Дупница за 6 545 лв

Три търга за продажба на земеделски земи се проведоха днес в сградата на Община Дупница, информират от пресцентъра на кметството. В село Крайници в местността “Таушаница” 3 315 кв.метра бяха продадени на единственият явил се участник Костадин Кацов, жител на селото, който потвърди начално обявената цена в размер на 1350 лв.

Терен от 794 кв.м. находящ се в село Самораново бе обявен за продажба чрез тайно наддаване при начална цена 790 лв. От явилите се двама участници, един не бе допуснат поради неизрядност на документите, а другият Димитър Мирчев го закупи на цена 2 000 лв.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAПо идентичен начин премина и третият търг с тайно наддаване за имот в гр. Дупница от 2 292 кв.метра. При явили се двама участници, един не бе допуснат поради неизрядна документация. Собственици на имота станаха общинският съветник и шеф на частната болница в града Ени Лефтеров заедно с Костадин Иванов и Стоян Стоилов, които участваха с едно общо заявление. Те станаха притежатели на имота срещу 6 545 лв.

zadupnitsa.com

Print Friendly

1 Коментар на Ени Лефтеров с още 2-ма си купи 2,3 дка имот в Дупница за 6 545 лв

  1. Е как Лефтеров няма да си купи нещо за без пари.Общинските съветници мислят само за себе си така де за хората.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien