Една жалба засега за санирането на блок в Дупница, другата седмица отварят ценовите оферти на другите 6 блока

Една жалба до момента е подадена срещу процедурата по избор на изпълнители за саниране на 18 от блоковете в Дупница, информират от пресцентъра на Общината. Участникът „Татари дизайн” ЕООД, който е кандидатствал по позиция 10 (бл.2 в жк.Развесена върба) е обжалвал в законоустановения 10-дневен срок изборът на изпълнител за тази позиция. Жалбата ще бъде разгледана от Комисията за защита на конкуренцията, която трябва да се произнесе в едномесечен срок.
Законоустановения срок за обжалване по някои от позициите вече изтекоха, но за други изтичат следващата седмица, тъй като срокът почва да тече от денят на получаване на репението на комисията по избор на изпълнители, уточняват от администрацията. Тогава ще стане окончателно ясно, кои блокове няма да има проблем да стартират с ремонтни дейности по безплатното саниране през месец септември и кои ще трябва да изчакат решенията на Комисията за защита на конкуренцията.
До края на другата седмица пък ще се проведе второто заседание на Комисията по избор на изпълнители за другите 6 блока, които предстоят да бъдат финансирани за безплатно саниране. Тогава ще бъдат обявени ценовите оферти на участниците.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien