Една фирма само с мерак да осигури новаторска техника за социален проект в Дупница, 106-има се борят за 21 места за лични асистенти

Една фирма само подаде документи за осигуряване на устройства и софтуер за иновативни превантивни услуги за разкриването на центъра за почасово предоставяне на услуги за социално включване в домашна среда на територията на община Дупница. Комисия с председател зам.кмета по европроектите Красимир Георгиев отвори днес документите на "Търг.Бг" ООД-София и в следващите дни ще провери дали са допустими до следващия етап, когато трябва да бъде отворена ценовата оферта. Общата прогнозна стойност е 80 045,83 лв без ДДС. Този вид техника е новаторска за България и само на още едно място в страната има подобни устройства, които се инсталират в домовете на ползвателите и се използват дистанционно. Над 160 са подалите заявления за услугата, а местата са 120.
По същият този проект има осигурени и 21 места за лични асистенти, като документи са подали 106 човека. Утре и вдругиден ще се проведат интервютата с тях, след което комисия ще определи резултатите. Самият център пък в момента се изгражда в жк. Дупница, където текат ремонтни дейности.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien