Две са кандидатките да управляват ГУМ-Дупница, вижте кои са те

Двама са кандидатите за Управител на ГУМ-Дупница. Това стана ясно днес, когато комисия избрана от Общински съвет-Дупница започна своето заседание по избор. Досегашната шефка Миглена Вельова и началникът на отдел „Търговски дейности“ в Община Дупница Цветанка Вуковска са двете кандидатки да поемат управлението на магазина.

Изборът ще протече в два етапа, като комисията отвори документите им днес преди обед, а след като се запознае с тях, и ако те отговарят на изискванията ще бъдат поканени двете на събеседване и защита на концепцията им за развитие на ГУМ в следващите години. В състава на комисията попадат общински съветници от всички групи, както и зам.кметът по икономическите дейности Олга Китанова.

Очаква се решението на комисията да стане ясно в края на работния ден, като избраният ще бъде предложен на ОбС за утвърждаване.

img_5315

Миглена Вельова

Миглена Вельова

Цветанка Вуковска

Цветанка Вуковска

img_5318

Print Friendly

1 Коментар на Две са кандидатките да управляват ГУМ-Дупница, вижте кои са те

  1. И сериозно ли заменихте жената, която възроди ГУМ, за това смешно нищожество, което се НААКА на предишната си работа, използвайки поста си, за да назначи племенницата си, която дори е по-известна не със свалените си гащи, а със своята неграмотност…. Очаквайте ГУМ да затвори врати след изтичането на досега сключените договори

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien