Двама бащи: Родители, подкрепете децата си. Всичко започва от нас!

Днешното шествие на децата от Дупница, което протече под мотото "Искам да се прибера ЖИВ", бе подкрепено и от родители. Бившият играч на Марек и сегашен треньор в школата на клуба Анжело Кючуков, както и бизнесменът Александър Панев бяха през цялото време на протеста. Двамата заявиха, че още от първия ден подкрепят инициативата на учениците, но изразиха съжаление, че много родители не са се включили. „Родители, подкрепете децата си. Всичко започва от нас! Сега трябва да сме заедно с тях, защото е нужна промяна във всички, ако искаме да спре това безумие по пътищата.“, заяви Александър Панев. „Работя с деца и искам никога да не се случват тези трагедии по пътищата, но за жалост те са факт. Децата ни показват, че трябва да се действа и да се предприеме нещо, за да се спре войната по пътищата. Ние родителите, също сме виновни за много неща.“, заяви Анжело Кючуков.

Още по темата: (ВИДЕО и СНИМКИ) Стотици подкрепиха шествието на децата на Дупница

IMG_6903 IMG_6905

Print Friendly

5 Коментари на Двама бащи: Родители, подкрепете децата си. Всичко започва от нас!

  1. Възпитание!

  2. Съгласна съм всичко започва от родителите

  3. Всичко ще отшуми и после по старому. Всеки ден сме свидетели на нарушения по пътищата. Сега протестираме и само след минути потегляме с пълна газ и се чувстваме силни. Какво се случи със затварянето на „ Минчов площад ” ? НИЩО, съоръженията бяха махнати на секундата и цял ден колите спъваха ремонтните работи. На къде така, за какво говорим?

  4. Ами тогава давай нищо да не правим защо да се хабим.В България мислим че имаме социално отговорно общество, Да ама Не обединението около една или друга трагедия не ни прави такива.Иска се постоянство и най вече Възпитание.Всичко започва от по възрастните.

  5. Поздравления за тези бащи.Хубаво е всеки един родител още от неговото ставане на такъв да разбере, че детето има нужда само от внимание, любов и грижи и да бъде подкрепяно в неговите действие, дори и те да са грешни. Старите хора са казали, че човек се учи от грешките си и това е напълно вярно.Едно е да ти бъде говорено, а съвсем друго да изпиташ сам на своят гръб последствията от своите действия.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien