Дупница и Кюстендил не са България, но Бат’Сали какъв депутат е?

Наглостта и безочието на един политик се показа вчера и буквално разби на пух и прах вярата в парламентаризма и българския депутат. Бат’Сали съумя с две изречения да съсипе и малкото вяра на обикновения, изтормозен човек във все по-губещите доверие български политици.

Дупница и Кюстендил не са България. Протестите са платени…

По-голяма обида от това едва ли някой политик скоро е изричал при това не по адрес на симпатизанти на една или друга партия, а на десетки хиляди привърженици на десетки партии. Ако въпросната партия или лице бе събрало поне колкото да вкара човек в общинския съвет на някоя от общините, то тогава да има претенции. Но наглостта на това същество е очевидно безгранична.

Да, Дупница и Кюстендил са само 100-ина хиляди, които са по-малко и от 2 процента от населението на страната, но са хора с принципи, хора с чувство на достойнство и безумно вярващи в честността. А на тези избори бяха „ударени” с всичко изброено. За да спечели един … (в многоточието сложете каквото прецените), който е известен с незаконното и безплатно осигуряване на ток за своите събратя.

Не, дупничани не са расисти и не нападат лицето Бат’Сали, кака Пенка или Бат’Марко. Хората са против лъжата, измамата и подмяната, с която им бе отнето последното останало право – да избират. А мандатът на ДПС в областта е мандат за Диво Престъпно Същество.

Ясно е, че областта остана само с 3-ма депутати, тъй като Дивото Престъпно Същество едва ли и ще се разходи в региона, камо ли да свърши нещо за някоя община.

Гласът на хората бе чут, но той не трябва да бъде оставен да замлъкне. Защото Бат’Сали днес е в Кюстендилска област, утре ще се появи друг Бат’Сали в Габровско, Пловдивско или където си поиска дадената партия. Не е трудно. Достатъчно е да имаш точните хора в ЦИК. Видяхме след това как става всичко.

Жоро МАРИНОВ

Print Friendly

1 Коментар на Дупница и Кюстендил не са България, но Бат’Сали какъв депутат е?

  1. Tova e prestaplenie sprqmo balgarskiq narod

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien