Дупнишкият Марек 1915 и италианския Марек Сеграте играят контрола на 19-ти август. Тогава представят и ДЮШ

Дупнишкият Марек 1915 и италианския Марек Сеграте играят контрола на 19-ти август на стадион Бончук. Ръководствата на двата клуба вече са постигнали договорка за това. Президентът на италианския Марек Сеграте Борис Паризов вече е направил нужната организация и всички негови играчи ще пристиигнат в България.

Още преди 10-дни, ръководството на българския и дупнишки тим в Италия Марек Сеграте поздрави новоизбраното ръководство на ФК Марек 1915. Ето какво написаха на официалната си страница от Марек Сеграте : „Ние от FC Marek Italia бихме желали да пожелаем успех на новоизбраното ръководство на ФК Марек Дупница. Искрено и сърдечно им пожелаваме скорошно завръщане в елита, стабилно и финансово състояние, както и много поводи за радост във футболен аспект. Както ние браним името на Марек зад граница така и вие да върнете скоро славата на един футболен град като Дупница. Ние вярваме в новото ръководство и в треньорския щаб. В нашата Дупница винаги е имало добри футболисти и със сигурност ще го докажат и на терена. Успех и знайте ,че и ние от тук сме с вас. Само Марек!!!“ Припомняме, че през тази година Марек Сеграте записа феноменални мачове и постигна класиране в по-горна група. Начело на тима бе Асен Арсов, който вече се прибра в Дупница. Част от тима бе и Антонио Арсов, който сега тренира с Марек. В Дупница се прибраха и още играчи, които също през пролетта се подвизаваха в Италия.

На 19-ти август официално ще бъдат представени и всички отбори от ДЮШ школа на Марек 1915. В тази школа се обединиха децата на Марек 2010 и Марек 2007. Очаквайте още подробности

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien