Дупнишките ученици отбелязаха денят на розовата фланелка с различни инициативи

С най-различни инициативи и мероприятия,училищата от община Дупница отбелязаха Денят на розовата фланелка днес. Всяка година, на този ден, кампанията преминава под надслова – „Не на насилието в училище“. Инициативите на учениците в училищата бяха подкрепени от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните към Община Дупница.

DSC03246В Професионалната гимназия по облекло и стопанско управление учениците направиха флашмоб пред входа на училището. Танцовата група към училището "Блек Илюжън" пък подготви и засне тематичен видеоклип, насочен срещу агресията в училище. С видеоклипа, децата отправиха послание към своите връстници за толерантност. Видеото, можете да видите ТУК

В ОУ "Евлоги Георгиев" с раздаването на минифланелки, всяка с послание отбелязаха денят. В 7 „А“ пък клас бе изнесен открит урок на тема: „Превенция на тормоза и кибертормоза в училище“.

В Гимназия "Христо Ботев" във всяка класна стая учениците бяха написали свои послания срещу агресията.

Голяма част от учениците в различните училища бяха дошли с розови фланелки и засвидетелстваха своята подкрепа към кампанията.

DSC03262 DSC03260

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien