Дупнишката „Меридиан“ ще кърпи дупките в Дупница и селата

Дупнишката фирма "Меридиан" ЕООД спечели три от 4-те позиции за рехабилитация на уличната мрежа в общината. Комисията с председател зам.кметът Красимир Георгиев излезе с решение по поръчката, което ще предложи за утвърждаване на кмета на Община Дупница инж.Методи Чимев за сключване на договор. За ремонт на уличната мрежа в града, тя предложи 142 666,98 лева, като след нея остана "Мегаинвест Холд" с оферта от 143 229,60 лева. За селата, цената на победителите е 72 927,50 лева и за ремонт на 4-класната пътна мрежа отново са с най-ниска цена – 50 065,59 лв без ДДС. 4-ата обособена позиция, която е ремонт на републиканската пътна мрежа, поръчката спечели "Мегаинвест Холд" ЕООД с цена от 4 787,71 лева.
След като бъдат подписани договорите, представители на Община Дупница и фирмите ще изготвят график за работа.

Print Friendly

2 Коментари на Дупнишката „Меридиан“ ще кърпи дупките в Дупница и селата

  1. О, какво съвпадение, преди 1 месец ви казах кой ще ги спечели, това си е редовния изпълнител, идете вижте „полегналия полицай“ на училище св Климент Охридски дали не е равен с пътя, колко време е гаранцията на тия работи ?

  2. Фирма без нито един специалист транспортно строителство и никаква техника по асфалтополагане „печели“ въпросния търг. Губещи в случая са водачите на мпс. Нищо ново под слънцето.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien