Дупнишка фирма ще възстановява оградата на ОУ „Кирил и Методий“ в Дупница

Комисия с председател зам.кметът по социалните дейности Крум Милев проведе първото открито заседание днес за възлагане изграждането на обекти на територията на Дупница. 4 бяха позициите – изграждане на подпорна стена на р.Отовица в село Самораново с прогнозна стойност 47 631,51 лева без ДДС, оградата на ОУ "Кирил и Методий" в Дупница с прогнозна стойност 24 213 лева и две детски площадки – в кв. Южен на стойност 25 972 лева и на река "Отовица" в Горна махала (при блока на ХФК) на стойност 31 318 лева.
Документи бяха подадени от две фирми – "Меридиан" ЕООД-Дупница, които се явиха за изграждането на оградата на ОУ "Кирил и Методий" и "Рила" ЕООД-Кюстендил, които изразяват желание за изграждането на подпорната стена в село Самораново. Поради липсата на кандидати за изграждането на двете детски площадки, процедурата за тях ще бъде прекратена и по реда на ЗОП ще се премине към покани с договаряне за изграждането им.
Комисията ще се произнесе в срок с допустимостта на документите на двете оферти, след което ще обяви дата за второ заседание, на което да отвори и ценовите оферти.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien