Дупничанка, продавала дрехи ментета в магазина си, получи условна присъда

Дупничанка, продаваща дрехи ментета в магазина си в града,  e призната за виновна за извършено от нея престъпление по чл. 172б, ал. 1 от НК. по обвинителен акт от Районна прокуратура – Дупница.

На 16.04.2019 г., в търговски обект – магазин за дрехи и аксесоари на ул. „Св. Иван Рилски“ в Дупница, осъдената незаконно държала стоки без съгласието на притежателите на изключителното право – имитации на „Louis Vuitton“, „Reebok“, „Salvatore Ferragamo“. Сред тях имало раници, чанта, портмонета, портфейл, гривна и ключодържатели, шалове, обеци и медальон. Всички те били с фонетично идентични надписи и визуално сходство на знаците с тези на защитените марки. Общата стойност на предмета на престъплението е 25 358 лева.

Съдът е осъдил А. на три месеца „лишаване от свобода“ с тригодишен изпитателен срок и глоба в размер на двеста лева. Веществените доказателства по наказателното производство следва да бъдат унищожени по съответния ред. Жената ще заплати и направените разноски по делото в размер на 456 лева за експертизи.

Присъдата е влязла в сила.

Print Friendlycoded by nessus

2 Коментари на Дупничанка, продавала дрехи ментета в магазина си, получи условна присъда

  1. Весела Богословова // 17.03.2020 в 23:04 // Отговор

    Тцтц 😡 браво на съдииката! Направо е осъдила най големият престъпник😡

  2. Така е в съда на Дупница-престъпници или 3 мес затвор или невинни Невинни и здрави хора осъждат или на смърт или в лудница ИМА КОРУПЦИЯ

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien