Дупничанин на протест, иска да платят заплатите на жена му

Дупничанинът Васил Ватрачки протестира пред шивашката фирма, в която работи съпругата му, информира Дарик. Причината – работодателят й, не е изплатил възнаграждения за 3 месеца от миналата година. Той протестира, изразявайки гражданската си позиция и заяви, че иска да бъдат взети мерки срещу некоректния работодател, който дължи възнаграждения за 3 месеца не само на съпругата му, но по неговите думи и на още 160 жени. Ватрачки очаква подкрепа и от останалите потърпевши, които не са получили заплатите си.
Мъжът пита дали италианеца, собственик на фирмата, би постъпил така, ако е в Италия.

Потърсихме и някои от ръководството на фирмата, излезе жена, която по думите на охранителя е от ръководството, но тя не пожела да разговаря с нас.
Същевременно в инициирана от Ватрачки подписка се включиха над 50 работници от фирмата, която първоначално се наричаше “Еврошуз”, а днес е разделена на 3 фирми. Ватрачки обяви, че ще протестира пред сградата всеки ден на обедната почивка на шивачките, ще бъде там и малко преди края на работния ден. Той настоява италианския собственик на фирмата да изплати заплатите или да напусне Дупница.

Print Friendly

5 Коментари на Дупничанин на протест, иска да платят заплатите на жена му

  1. В.Младенов // 02.02.2017 в 13:39 // Отговор

    Браво на Васко !!!
    Но какво чакат мъжете на останалите 160 жени ???

  2. А къде са останалите,защо се свиват и мълчат,продължавайки да работят без пари???Не сме народ,а мърша!!!

  3. te sa palni ,pu*ki……tova 4akat,drugite maje!!

  4. Да е само той…а онзи разбойник Мауро Виталети ( цеха му е в бившата Родопа ), колко жени завлече с пари. Държавата нехае.. нас ни е страх, ама май трябва да започнем да ги поотупваме 🙂

  5. Докато се мълчи, така ще е. Не сме единен народ и нямаме единна визия да вървим напред. ВРЕМЕ Е ДА ИЗХВЪРЛИМ БОКЛУКА.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien