Доц.Недин и пак Даниела Ильова са кандидатите за Управител на МБАЛ „Св.Иван Рилски“

Даниела Ильова не успя да пребори Таушански, а сега ще се конкурира с Недин.

Изпълняващият длъжността Управител на Общинската болница в Дупница доц.д-р Димитър Недин и Даниела Ильова ще се борят да поемат МБАЛ "Св.Иван Рилски". За Ильова, това е трето явяване пред комисия по избор, след като на два пъти досега подаваше документи в периода около последния избор на д-р Любомир Таушански.

За доц.Недин не бе изненада подаването на документи, защото макар да последно да убеждаваше, че по-скоро няма да се яви, никой не се съмняваше, че ще иска да продължи работа. Той се ползва и с доверието на поввечето лекари в болничното заведение.

Ильова за сефте участва преди няколко години, когато се конкурира с д-р Таушански. На първият конкурс тя остана на второ място, но пък ОбС-Дупница не гласува доверие на Таушански и се стигна до повторен конкурс. Ильова отново подаде документи, но не се яви на събеседването.

Впоследствие тя се озова в екипа на Росен Тимчев и бе едно от най-доверените му лица, като след встъпването в длъжност на д-р Владислав Миков като Управител, си събра багажа от болницата.

Комисията ще се събере утре в 11 часа заедно с кандидатите и ще започне работа по документите им и разглеждане на стратегиите им за развитие на МБАЛ. Ако комисията реши да одобри някой, то той ще бъде предложен на извънредно заседание на ОбС-Дупница в петък за утвърждаване или не.

Print Friendly

5 Коментари на Доц.Недин и пак Даниела Ильова са кандидатите за Управител на МБАЛ „Св.Иван Рилски“

 1. Ястребовски // 01.08.2017 в 20:07 // Отговор

  Изберат ли Ильова значи пак откаченяка Соколов ще ръководи.

 2. Този е луд май и в буквалния смисъл а тази е измамница и подлога на Соколето айдуко.Честито ви.

 3. Даниела Ильова работи в болницата от много години и беше гл. счетоводител и дясна ръка на д-р Елена Гюзелева не говорете лъжи тука!

 4. др Иванова // 02.08.2017 в 9:24 // Отговор

  Доцента Недин се държи като човек, който е избягал наскоро от лудницата в Хърсово. И той беше назначен лично от Тимчев, значи трябва да е негов човек по тази логика?

 5. наблюдател // 03.08.2017 в 20:51 // Отговор

  Жив свидетел съм как беше назначен на работа доц д-р Димитър Недин и то беше по лична заповед и инициатива на управителя Росен Тимчев, със специално назначена комисия и конкурс за него! Беше и най-голяма подлога на управителя докато беше такъв, после почна много смело да плюва , страхливец и мижитурка си, доценте!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien