Досъдебно производство за застреляно домашно куче в село до Дупница

Досъдебно производство срещу неизвестен извършител за простреляно куче е започнато в РУ Дупница на 13 юни. Сигналът е подаден от собственичката.Кучето е открито от собственичката убито на улицата пред къщата в село Блатино, информират от пресцентъра ОД на МВР Кюстендил.

 

Print Friendly

3 Коментари на Досъдебно производство за застреляно домашно куче в село до Дупница

  1. А защо кучето е пуснато на улицата като е домашно, в нормалните държави си има институции, които ги прибират и убиват, за това че са на улицата безнадзорно

    • Андрей Богоев // 15.06.2015 в 14:17 // Отговор

      НЕ ги убиват! Кучетата се прибират и там задължително кучето има адресник с телефонен номер. Така че нещата са измислени и лесни.Кучето е …живо същество ,което е служило и служи от векове на човека и най-малкото е недостойно ние хората ,които сме отделили този вид от истинския му хабитат и сме го превърнали в наш слуга, да се отнесяме жестоко и престъпно спрямо него. Ако кучето е било на улицата се вика съответната институция,залавя се и собственика си заплаща за услугата.Който днес убива кучета е на крачка утре да убива хора.

  2. До Анонимния :Дори да беше улично куче, никой ненормалник с патлак няма право да излезе на улицата и да го застреля, поне по закон. Но нали в България законите са само на хартия.
    В европейските държави не ги хващат,за да ги убият, а други нормални държави не знам.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien