До края на ноември завършват първите блокове по националната програма за енергийна ефективност в Дупница

До края на ноември ще бъдат завършени първи 5 блока по националната програма за енергийна ефективност в Дупница, Фирмите- изпълнители имат срок от 60 дни да предадат обектите и към момента няма „сигнали“ за неспазване или забавяне на ремонтните дейности.

Първият рехабилитиран по тази програма обект е т. нар. блок на футболистите, чието саниране започна през септември т.г. Безплатното саниране на жилищни сгради по националната програма в Дупница продължава. Работи се по 23 блока по сключени договори, за които има осигурено финансиране.

При тези от тях, където ремонтите все още не са започнали, причината е все още неполучено разрешително за строеж. Очаква се те да са готови до края на седмицата и работата по обектите да стартира до дни.

За останалите близо 40 кооперации, които са одобрени, санирането ще бъде сигурно при положение, че се приеме бюджетът на настоящото правителство в оставка.

Фирмите са длъжни за спазят на 100% подписаните договори. Ако собствениците на жилища, където са прави рехабилитацията, имат забележки или информация за неизпълнение на договорените клаузи могат, да информират съответния отдел в община Дупница. В такива случаи ще се предприемат незабавно необходимите мерки.

Print Friendly

4 Коментари на До края на ноември завършват първите блокове по националната програма за енергийна ефективност в Дупница

  1. Блок 80 слагат на 7 и 8 етаж 2 съм изолация и никой не предприе нищо подайте и вие сигнал нека земат ядка да се уверите отговора е че е крив блока е ако беше с още 2 см крив само на щпакловкали щеше да е

  2. Бл 80 от 1 до 4 с 10 от 5 и 6 с 5 и 7 и 8 2 стереопор и никаде противопожарни ивици след ремонта на покрива пак протече а вътре стълбището щпакловката е окаяна боядисаха го жълто и прозира зеления цвят на боята забележете колко е щпакловано

  3. Ужас качество нула кои ги котролира

  4. И аз това се питам никой не зима мерки

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien