До 500 лв глоба за влизане с кола или скутер в Парк „Рила“ в Дупница

Кметът на Община Дупница инж.Методи Чимев издаде заповед във връзка с Наредбата за изграждане и опазване на зелената система на територията на Община Дупница, с която въвежда ограничителен режим за движение на МПС на територията на парк "Рила" в гр.Дупница. 

Забранява се навлизането и движението на всякакъв вид моторни превозни средства, в това число АТВ, мотопеди, скутери и други на територията на парка. 

Със същата заповед се утвърждава, зареждането на търговските обекти, функциониращи на територията на парк "Рила", да се извършва всеки ден само в интервала от 07,00 до 09,00 ч. През останалото време извършването на доставки е забранено. 

Нарушителите ще бъдат глобявани с глоба в размер от 50 /петдесет/ до 500 /петстотин/ лв.

Print Friendly

5 Коментари на До 500 лв глоба за влизане с кола или скутер в Парк „Рила“ в Дупница

  1. Те да си оправят течове те по града па тогава да глобяват.

  2. Пич, иди се прегледай, че май слънцето те удари. Какви течове, какви пет лева. Заповедта дано се изпълнява, ама се съмнявам. Вчера видех един бел фиат да се движи при барбекютата. Правят дървеното барче и се возеха с фиата. Мутката мина и нищо не им каза. Онзи горе на езерото си се вози с колата когато както си иска. А тези със заведенията към басейна пък са най-редовни с колите.

  3. В парка мутри и разни келеши се возят постоянно с коли, мотори и атевета. Никой не ги спира, никой не им търси отговорност…

  4. От „Рай ЮВ“ редовно зареждат след 9,00 часа, кого да сигнализирам, разбира ли се от статията?!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien