Директори на училища в Дупница недоволстват от услугите на „Ученическо хранене“

Кметът наДупница инж.Методи Чимев проведе среща с Управителя на „Ученическо хранене“ Диана Борисова и директорите на училищата в общината, информират от пресцентъра. Темата бе разисквана доста разгорещено на последната сесия на ОбС-Дупница, когато се приемаха отчетите на дружествата и фактът, че „Ученическо хранене“ е на минус 18 000 лева за миналата година. Идеята бе да се чуят мненията на директорите за предлаганата от „Ученическо хранене“ услуга. „Оказа се, че някои от директорите не са доволни от предлаганото качество и услуга. Това е причината да предпочитат алтернативни варианти за осигуряването на закуски за децата. Поисках в писмен вид директорите да ми предоставят какви претенции имат и какви са забележките им. На тази база, г-жа Борисова ще може да направи анализ и вземе мерки за повишаване конкурентноспособността на дружеството, за да бъде реален партньор на всички училища с тази услуга“, коментира Чимев.

Print Friendly

8 Коментари на Директори на училища в Дупница недоволстват от услугите на „Ученическо хранене“

 1. Дирекрорите да престанат с техните претенции,защото вечно се оправдават,че друг им е виновен или все са ощетени.Вместо да си дават по три пъти в годината бонуси и 14 заплата да извадят малко парички за по добро хранене на децата.Сега се получава така,че вместо хубаво ядене,дадат една филия с масло и един айран и децата ги хвърлят.Хем се плаща хем не се използва.Държавата плаща 50 стотинки на дете на ден за закуска,като дадат и от учителските 14 заплати по още 10 стотинки на дете и ще има по-качествена храна.Ама надай се коньо,даскал пари да де

 2. Държавата плаща тия закуски да вкара циганетата в училище. Училището не е закусвалня, та да храни питателно и вкусно учениците за своя сметка.

 3. оправете басейно у Климент

 4. Проблемът са директорите защото вместо да дават пари за закуски те пестят от тези пари и закуската на децата е…айран

 5. Ами децата не искат помията на Борисова и компания дето крадат продукти и с гъзовете си!!!!!!!!!

 6. яденето в столовата е хубава, нали исакме здрави деца. Ама тея даскали вече яко наглеят и незнам защо не им направят ревизия къде отиват парите за децата. Училищата станаха събирателни дружества, все пари не стигат. Нагли сте хей. А да не говориме за обучението им, страх ще ви хване.

 7. адвокат на дявола // 24.04.2015 в 22:28 // Отговор

  Ситуацията е ясна-Борисова е тарикатка, ама и директорите са по тарикати. Всеки иска да пре.бе другия. На Борисова заплатката и е сигурна, директорите необичат да дават за да пестят за ДМС и допълнителни заплати… А накрая кой го отнася познайте-ДЕЦАТА

 8. дупничанин // 25.04.2015 в 9:28 // Отговор

  Терзийска е виновна,тя манипулира директорите от 15години и сега ги настройва срещу Борисова.Питайте Терзийска как с Краса на дома разнасят закуски с личните коли по училищата!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien