Директорът на ОДМВР – Кюстендил посрещна в кабинета си деца на загинали служители от областта

  Децата на загинали и починали служители на МВР от Кюстендилска област гостуваха днес на директорът на ОДМВР – Кюстендил.

  Комисар Елиан Стамболийски посрещна децата с думите:
 „Поканих ви предпразнично да се видим и да ми разкажете за себе си. Да ви кажа още веднъж, че вие сте ни скъпи, че вниманието ни към вас е израз на уважението към вашите бащи. Те бяха достойни мъже, те бяха герои и ние, и вие ще ги носим в сърцата си. Сигурен съм,  че ще следвате пътя им, че сте горди с тях. Желая ви по случай Коледа и през Новата година да сте здрави, да се учите, да успявате, да мечтаете, да не забравяте, че при нас винаги можете да потърсите подкрепа, а и да споделите успеха и радостта си“

 Венцислава, Данаил, Мартин, Божидар и Вероника, поговориха с комисар Стамболийски за своите занимания, очакванията си за Коледните празници и  ваканцията. Богуслава и Цветелина ще си получат подаръците по-късно. Те са първокурснички студентки и днес бяха в университетите си.

 Децата получиха от дарителската кампания на МВР  коледни  ваучери от 2 търговски вериги, мобилен телефони. По сметки, открити от ДСК на 7-те деца, са им преведени по 350 лева. Кампанията се провежда за десети път и е под патронажа на министъра на вътрешните работи.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien