Деца и родители от ЦДГ „Детелина” се включват в благотворителен спортен празник

ЦДГ „ Детелина” Дупница, заедно със своите възпитаници и техните родители, ще представят благотворителен спортен празник „Семейни игри” в Спортната зала на 20 октомври от 17. 00 ч.

Целта на благотворителното мероприятие е със събраните средства да се оборудва забавачката с интерактивна дъска, проектор и лаптоп, за да може децата по особено интересен и съвременен начин да усвоят учебното съдържание за възрастта. Така под формата на забавни игри, те ще имат възможността неусетно да изучат буквите, да пресмятат и да разпознават сезони, професии и др. Чрез интерактивния метод на обучение се развива тяхното мислене, учат се да работят в екип и да стават по-уверени при взимане на самостоятелни решения.

„Всеотдайността и ентусиазма, с който родителите участват в нашите благотворителни спектакли, ни правят по-смели, по-уверени, по-силни с това, че не сме сами в нашите начинания. Тези съвместни участия ни правят по-близки, по-искрени и по-истински по между си и всичко е в името на едно: децата да се чувстват добре, обучават се адекватно, развиват се, щастливи и заредени с положителни емоции. Благодаря на семействата и каня всички дупничани, които искат да ни подкрепят”, сподели директорът на детската градина.

За доброто настроение на благотворителния празник ще се погрижи озвучителят Боби Коларов.

Всеки, който желае да подпомогне съвременното обучението на децата, може да закупи билет на стойност 3 лв., в деня на спортното събитие, от Спортна зала Дупница.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien