Десетки ужилени с много пари в Дупница (ВИДЕО)

Десетки дупничани са на път да се разделят със суми от 7 хиляди до 200 хиляди лева, след инвестиция във финансова институция. Това стана ясно от репортаж днес на Нова Тв в предаването „Здравей, България“. В директно включване от Дупница, десетки хора заявиха, че не могат да вземат парите си от „Дупнишка популярна каса“. Финансовото дружество, което е регистрирано, като кредитно-спестовна кооперация е в несъстоятелност от 16-ти юни тази година и офиса, който се намира на улица „Св.Иван Рилски“, срещу ресторант „Рилски езера“ не работи. Пред камерата на Нова Тв, десетки вложители заявиха, че имат сериозни опасения, че няма да получат парите си. Те са ги внесли при лихви от 9 до 14 % и част от тях са били клиенти на касата по няколко години, като са взимали сумите от лихвите си, но сега не могат да си изтеглят главницата. Един от пострадалите Емил заяви, че е депозирал преди три години 50 хиляди лева, за които е получил лихва 8 хиляди лева, но сега не може да вземе нищо. Той заплаши, че ако държавата не се намеси ще се запали пред президенството в София. Хората твърдят, че не могат да се свържат и със собственика на касата. Дружеството е регистрирано в Пловдив и се свързва с бизнесмена Георги Близнаков. Сезирана е и прокуратурата. Припомняме, че на 9-ти декември 2014 година маскиран нападна офиса на касата и открадна 20-хиляди лева.

Вижте още и какво споделят потърпевши във Видеото ТУК

Още по темата: ОБНОВЕНО/Прокуратурата чака разследването на полицията в Дупница относно жалби на вложители в КСК „Дупнишка популярна каса“  

Print Friendly

12 Коментари на Десетки ужилени с много пари в Дупница (ВИДЕО)

 1. Лаком гъз – кръв сере. Всеки тарикат иска държавата да му поема разходите за това че е тъп. А от лихвите даваше ли на държавата?

  • За съжаление съм съгласна на 100%. Това не е банка, защо държавата да плаща за глупостта на единици хора. Взимали са хубави сумички като лихва, но всеки си е преценил риска, или поне е трябвало да прецени.

 2. Земи го са ! // 01.07.2016 в 15:06 // Отговор

  И сега какво , наркомана Соте ще си смърка цел живот за сметка на балъците , построиха си къщи , дават го тежко , па се прават и на много честни . Аре бе срички ви познават !!!

 3. Тия са в ЮжнаАфрика не ги търсете , ако имате останали некакви стотинки си купете по една студена вода ! Наздраве !

 4. Кото управител на банката е
  1 Георги Сотиров Близнаков – управител
  2.Давко Георгиев Давков – член на контролния съвет
  3.Владко Генчов Владимиров -член на контролния съвет
  4.Валентин Райчев Благоев -член на контролния съвет
  Данните са публикувани и снети в интернет от Търговския регистър на Република България.

 5. Върнете ми парите.

 6. изгорелите // 03.07.2016 в 16:05 // Отговор

  Семейство Близнакови не се притеснявайте рано или късно ще ви намерим.Тия пари рано или късно ще си ги върнем.Заклевам се.

 7. Серес в Гърция е малък град.Ще ви намерим.

 8. георги иванов // 06.07.2016 в 12:52 // Отговор

  Сина им Сотир си се разхождаше около обяд при чейнчбюрато им.

 9. Ще си платите за наглостта , лъжите и заложените капани ..с животеца..!Пазете се ..,че ако Ви намеря…-за всички стотици потърпевши ..-ще си платите.., Ивонке….!

 10. Ужилен от Стършела.. // 07.07.2016 в 18:29 // Отговор

  Тази велика измама ,Ивонке -няма да Ви се разминеее-на края на света ще ви отмъстим за наглостта….и лъжите…!

 11. Тия са за разтрел

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien