Десетки граждани от Дупница на приемна при депутата Кирил Калфин

Десетки граждани от Кюстендил и Дупница посетиха първите приемни на народния представител от ГЕРБ Кирил Калфин. Той разговаря с дупничани вчера.

На срещите дупничани и кюстендилци помолиха за съдействие по свои лични въпроси, но поставиха и казуси, касаещи населените им места. Калфин подчерта, че основното му задължение като народен представител са именно срещите с гражданите, с хората, които са му гласували доверие и трябва да им бъде полезен с каквото е възможно. Това именно са моите работодатели, каза още депутатът от ГЕРБ.

priemna-kalfin"За голяма моя изненада се поставяха въпроси, свързани не само с търсенето на работни места, а и въпроси, касаещи развитието на региона ни. Развитието на икономиката, на социалната политика, което ми направи много добро впечатление. Това, което споделиха хората е, че трябва да работим заедно, за да се развива регионът ни положително", коментира  Калфин. "Срещнах се с десетки граждани и в двата града, удовлетворен съм, защото, макар и много изморителни, срещите бяха много полезни. Във връзка с дейността на администрацията се постави въпросът как да бъдат ускорени административните процедури и административната работа като цяло. Трябва по-експедитивно и по-качествено да се работи и аз ще се опитам да съдействам в тази насока. И в тази връзка смятам да направя срещи с кметовете на Кюстендил, на Дупница и на другите населените места", сподели депутатът от ГЕРБ.

Следващият понеделник Кирил Калфин ще се срещне с граждани на общините Бобошево, Кочериново и Рила. "След това започвам приемни и по селата, за да улесня хората, които живеят там. По време на кампанията дадохме дума на избирателите си, че ще правим приемни и в  малките населени места, и смятам да я удържа", каза още народният представител.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien