Декларация на ПП ГЕРБ-Дупница във връзка с предизборната кампания

Декларация до медиите разпространиха от ПП ГЕРБ днес, която публикуваме без намеса.

"ПП ГЕРБ – Дупница категорично осъжда цинично водената кампания за кмет и общински съветници от страна на д-р Иван Ибришимов, провъзгласил се за независим кандидат, въпреки че е член на ВС на БСП и действащ депутат от БСП – Лява България.

ПП ГЕРБ осъжда цинизма на иначе афиширащите се за демократи г-н Кацов и д-р Николова, които не се свенят да изразят подкрепата си за левия кандидат.

ПП ГЕРБ осъжда популизма на част от кандидатите, позволяващи си да прокламират политики и действия, несъвместими с реалността.

ПП ГЕРБ осъжда опростачването на кампанията с анонимни позиви и листовки, целящи да уронят престижа на кандидатите за кмет и общински съветници. Макар и поведението на част от опонентите ни в нашите очи да е укоримо, те в никакъв случай не трябва да бъдат сатанизирани. Ето защо остро се противопоставяме на поредните манипулативни четива, плод на черния ПР в кампанията – „Обзор“ и „От Зор“.

Не можем да подминем и самоуправството на кандидатите Ибришимов, Кацов, Костадинов и Николова, позволили си посред нощ да извършват арести в партизански стил и да изземват функциите на полицията.

Уважаеми дами и господа опоненти,

ПП ГЕРБ – Дупница провежда една изключително коректна и позитивна предизборна кампания, както винаги досега. Желаехме да се съревноваваме с Вас с програми, резултати и идеи. Но Вие избрахте друг тип кампания – да насаждате ненавист, да отричате всичко постигнато и да заливате с помия медийното пространство. Изборът си е Ваш! Ние в този сценарий няма да участваме!

Нашата политика ще бъде оценена от избирателите на 25 октомври, за което предварително им благодарим!"

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien