ДБГ – Дупница започва предизборната кампания с ново ръководство, предизборен щаб и стратегия за местните избори

На проведеното вчера 4-ти май, отчетно-изборно събрание, местната структура на Движение “България на гражданите” , която е част от “Реформаторски блок” , избра ново ръководство , предизборен щаб и беше обсъдена стратегията за провеждане на предизборната кампания за предстоящите местни избори. В присъствието на депутата от  ДБГ – Димитър Делчев и областния координатор на партията Силвия Велкова за председател на местната структура бе избран досегашният член на ръководството на партията и бивш кандидат за народен представител Славчо Павлов. Валентина Грънчарова, която заемаше поста до този момент, остава в ръководството на структурата.  Гласуван бе и ръководният екип на ДБГ – Дупница , чийто състав бе увеличен до 7 души.  С оглед на предстоящата кампания бе обсъдена стратегията за провеждането й , както критериите и качествата, на които трябва да отговарят кандидатите за кмет и общински съветници. Целта е кандидатите да отговорят в пълна степен на обществените очаквания и имиджа, който “Реформаторски блок” е изградил в обществено политическото пространство, като носител на иновативни идеи и креативно съвременно мислене. Целта е  реализацията на едно силно дясно управление в национален и местен мащаб.

 

Print Friendly

20 Коментари на ДБГ – Дупница започва предизборната кампания с ново ръководство, предизборен щаб и стратегия за местните избори

 1. Успех на Славчо!

 2. Славчо е свестен но да спре да плюва ГЕРБ защото всичко се знае !

 3. Не съм в течение на партийните дела, но съм била свидетел в колко много благотворителни кампании е участвал г-н Павлов. Пожелавам му успех

 4. до горното говно // 05.05.2015 в 21:39 // Отговор

  Славчо е двуличник говори зад гърба на хората.,

  • Супер печен и мъжкар за разлика от тебе бе трол скапан. Говори конкретно или си от партията ама не ти се отвори парашута ли

 5. аполитичен // 06.05.2015 в 1:23 // Отговор

  Всички тези драпат за „кокала“ . Артисти само,че бездарни !!!

  • Политичен // 06.05.2015 в 8:19 // Отговор

   В повечето случаи е така, но ако познаваш Славчо щеше да знаеш , че той няма никаква нужда да се добира до каквото и било.

 6. Анонимен // 06.05.2015 в 9:10 // Отговор

  Като няма нужда що не си гледа кафенето ами се бута в политиката аа:) и той като Йонко жалко човече!

  • Политичен // 06.05.2015 в 9:58 // Отговор

   А кажи ти де , отговори ми защо ? Много ми е интересно защо требва свестните и кадърните да се занимават с това да оправят града. Нека си стоят некадърниците и крадците с по 3-4 мандата … нека .

 7. аполитичен // 06.05.2015 в 10:25 // Отговор

  Мечтата на всички е една . Аз съм образоеан човек и не вярвам във филантропия !

 8. не ми хвалете потуркото // 06.05.2015 в 11:29 // Отговор

  Допреди няколко години Славчо разправяше ,че бил много приближен до братя Галеви ,едва ли не техен съдружник . Какво стана сега , да не обърна потурите ?! Сега ще разказва ,че никога не е казал такива неща и всичко е клевета – фантазиор, интересчия и въртипотурко . Такива хора ще “ оправят“ град Дупница …ха,ха,ха !

  • Наблюдател // 06.05.2015 в 13:59 // Отговор

   Определено ти си „фантазИОр“ а очевидно и неграмотник. Всеки нормален в тоя град знае и оценява какво прави Славчо и хората му за града и няма нужда да го причислявате към тоя или оня лагер, той сам по себе си е достатъчно влиятелна фигура а и хората около него са супер свестни и нормални.

 9. Славчо е смешник и същата полята с мас гадин като Йонко! Еднакви са и вамата кафеджии не знам какво се бутат политиката клоуни!

  • Политичен // 06.05.2015 в 15:14 // Отговор

   Ха ха , трол смотан . Няма какво да кажеш и ръсиш простотии. Нещо бая се уплашихте щом партийните тролове така се активизирахте.

  • Тук усещам че има вътрешнопартийна война.Май семейството на Зам областната недоволстват че не взеха властта и не превърнаха партията в семейна

 10. не ми хвалете потуркото // 06.05.2015 в 15:33 // Отговор

  Моето е лапсус калами ,но ти май си Славчо ,а? Партия, тролове ,плюене?! Славчо ,хората те познават и знаят !!!

 11. майтапчия // 07.05.2015 в 10:05 // Отговор

  Интересна личност и кандидатура е г-н Павлов- млад,умен,трезвомислещ бизнесмен ,даващ си сметка,че собственото му благоденствие ,е в пряка зависимост от просперитета на нацията и в частност на града ни. Разбира се , интереса движи феса,но ако интереса на г-н Павлов е да се развива и създава още работни места в града ни,то в това няма нищо лошо.От друга страна съм убеден,че ще краде значително по-малко от сегашните управници и ще мисли много повече за развитието на града и благосъстоянието на гражданите,отколкото някои общински съветници в настоящия общ.парламент,които са сякаш дрогирани и нямат абер понятие ,какво правят там.

 12. до майтапчия // 07.05.2015 в 12:23 // Отговор

  Какво го обсъждаш този все едно е лидер на някаква огромна партия??? Освен ДБГ, които в Дупница са един файтон плюс едно ремарке хора, в Блока им има и СДС и ДСБ и Земеделци и не знам си какви! Тези ако вкарт 2-3 съветника трябва да дават курбан, а ако между тях има човек на Кунева комунистическата снаха ще е голям късмет за тия дребосъци!

 13. майтапчия // 09.05.2015 в 8:49 // Отговор

  Крайно време е да започнем да говорим за качествата на самите личности,които познаваме ,защото са наши съграждани.Хората влизащи в общинския съвет не се консултират за всяко общинско обсъждане с централата в София,ами трябва да решават по съвест…или…под диктовка,както е е ГЕРБ И БСП…..Ето това трябва да се промени,за да има работещ общ.съвет.ЛИЧНОСТИ,а не помияри,които да се чудят какд а се нагодят на ивкони или кмета…

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien