Дариха и с червено вино младежа извадил кръста в Дупница

Дупничанинът Борислав Георгиев, който извади от река Джерман днес железния кръст посети заедно с другите участници в ритуала кмета на града инж. Методи Чимев. 27-годишният младеж поръси за здраве в кметския кабинет като преди това посети и зам.кмета Крум Милев, който освен с пари ги дари и с червено вино. “Поздравявам ви за благородната постъпка и решението да дарите събраните пари за това момче. Такива жестове, особено от млади хора заслужават само адмирации”, обърна се към младежите Чимев, след което дари финансови средства за кампанията.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAПрипомняме, че парите ще бъдат дарени за лечение в Германия на 18-годишният Михаил Николов от Благоевград.

Още за Йордановден в Дупница четете ТУК

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Print Friendly

2 Коментари на Дариха и с червено вино младежа извадил кръста в Дупница

  1. Чимев е боклук голем.Защо досега не приемаше роми у кабинета си.И ние сме хора и заслужаваме уважение,толератна държава сме.Защои не разрешиха и на роми да участват за кръста.Това е богохулство и престъпшление срещу нас като хора.С какво сме по разлечни.Ама идат иЗбори,а ние сме повече от вас и глас у ромска махала нема да получиш боклук скапан

  2. коментара е по силен от статиата!
    хихихих

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien