ДА ПОМОГНЕМ! Шанс за 18-годишният Калоян от Дупница отново да се изправи на крака

Дупничани винаги сме били милосърдни и в тежки моменти сме успявали да помогнем на хора в беда. особено, когато става въпрос за един тийнейджър, който това лято ще бъде абитуриент.

След лекарска грешка, Калоян Сашо Александров при операция в областта на гръбначния стълб остава с парализирани долни крайници. През май тази година това безумно добро, всеотдайно и благородно дете трябва да бъде абитуриент. Ученикът от "Тютюневото" по обясними причини, няма как да бъде със своите връстници зад ученическия чин. Но има надежда да бъде заедно с тях, на крака, в онзи ден, който всеки ученик е мечтал – абитуриентския бал.

"Сега има искра надежда. След направени изследвания в чужбина вероятността да проходи е 95%. За целта са необходими 100 000 лева, които семейството му няма как да събере. Надяваме се Калоян отново да тръгне по пътя си – сам", призовават близките му и приятелите.

За целта, на 23 февруари ще има и благотворителен концерт в ОбДТ "Невена Коканова" за набиране на средства.

Дарителската сметка е BG32UNCR70001523126377 – Калоян Сашов Александров.

Print Friendly

2 Коментари на ДА ПОМОГНЕМ! Шанс за 18-годишният Калоян от Дупница отново да се изправи на крака

  1. Мисля, че датата на благотворителния концерт е променена за 21.02.18г.Хайде хора помогнете. Просто няма да купите кутия цигари.Дарете ги, да помогнем на момчето.

  2. Da samiqt koncert 6te se provede na 21.02.2018 v sportnata zala na4alen 4as na koncerta ot 18:00

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien