Да подкрепим двама талантливи дупничани Ивона Цинцарска и Митко Джорджев в национална анкета. Гласувайте тук

Двама дупничани състезатели на СК Гладиатор Ивона Цинцарска и Митко Джорджев имат шанс за получат финансиране за своята подготовка. „Еврофутбол" стартира анкетата за Спортен талант на публиката в сайта на компанията – www.eurofootball.bg, която е част от едноименната социална програма на букмейкърската къща.  До 19.04.2016 г. точно 100 състезатели в три възрастови групи ще се съревновават в допитването, а победителят ще бъде финансиран за своята подготовка, състезания, екипировка или възстановяване. Спортисти от 32 вида спорт участват в допитването до публиката. Най-много са в категорията от 16 до 20 години – 46, под 16 години са 30 атлети, а 24-ма са тези от 21 до 25 годишна възраст. Всеки, който желае да подкрепи своя фаворит, може да гласува. За целта е необходимо да влезе чрез банера на началната страница на „Еврофутбол".

Според правилата от една електронна поща може да се гласува един път, а за да бъде зачетен вота, трябва да се проследи придружаващия линк на посочения e-mail. Харесванията във Фейсбук не оказват влияние върху резултата! Пълните правила са публикувани в интернет страницата. 

Спортният талант на публиката ще бъде обявен на 20.04.2016 г., а победителят ще получи своя символичен чек със сумата на финансирането от „Еврофутбол" на специална церемония. 

teodor-georgiev-takuondoПрипомняме, че на 18.03.2016 г. „Еврофутбол" и партньорите по програма „Спортни таланти" Фондация „Работилница за граждански инициативи" обявиха 23-ма Спортни таланти за 2016 година. Един от тях бе и дупничанина Теодор Георгиев. Теодор е един от малкото състезатели, получили финансиране по програмата три пъти. Теодор Георгиев е един от най-успешните състезатели, участник в три Гран при турнира през изминалата година, медалист от редица международни състезания. 

 

Гласувай за ИВОНА ЦИНЦАРСКА  ТУК

Гласувай за МИТКО ДЖОРДЖЕВ  ТУК

страница на Еврофутбол ТУК

Print Friendly

1 Коментар на Да подкрепим двама талантливи дупничани Ивона Цинцарска и Митко Джорджев в национална анкета. Гласувайте тук

  1. След като гласувате ще ви бъде изпранен на пощата линк, трябва потвърдите като клиенти на него.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien