Д-р Красимир Панчев: В тази криза застанахте очи в очи със смъртта, без колебание! Честит празник

Честит професионален празник, скъпи медици! Честит празник, уважаеми колеги!Честит празник, мили и неуморни медицински сестри, фелдшери и лаборанти! Честит празник и на Вас, санитари, шофьори на линейки и санитарни автомобили!
Честит празник, санитарни инспектори, фармацевти и служители на РЗОК!

д-р Красимир Панчев

Бъдете живи и здрави! Бъдете все така всеотдайни, отзивчиви и доказани професионалисти! Бъдете както винаги на висотата на обществените нужди и очаквания, особено в момент като настоящия!
Като председател на Кюстендилска лекарска колегия искам да изкажа огромната си благодарност и възхищение от всички Вас, които в тази безпрецедентна криза, застанахте очи в очи със смъртта, без колебание. Бяхте на своето място, когато нямахте никакви лични предпазни средства. Останахте там, въпреки ясното съзнание, че може да застрашите живота на най-близките ви същества, при все това, че те нямат вина за Вашия избор.
Скъпи медици, запазете всички тези ценности, които носите, независимо че ежедневно ще се намерят хора да Ви хулят, ругаят и обвиняват неоснователно. Трудът, който полагате е богоугоден и непознат по своята същност за по-голямата част от обществото. Но съм сигурен, че когато отмине тази буря, когато се върнем към обичайното си ежедневие, хората ще разберат, че са имали своите лекари, сестри, фелдшери, лаборанти и че те са дали всичко от себе си за тяхното оцеляване.
Накрая, в този труден за всички ни момент, искам да благодаря на всички добри хора, благодетели, отзовали се на нуждите на лечебните заведения в нелеката борба с коронавирусната инфекция.
Благодарим Ви, мили хора! Бъдете благословени!
Още един път честит празник, медици!
Д-р Красимир Панчев, председател на УС на РК на БЛС –Кюстендил

Print Friendly

2 Коментари на Д-р Красимир Панчев: В тази криза застанахте очи в очи със смъртта, без колебание! Честит празник

  1. Вера Стоянова // 07.04.2020 в 13:19 // Отговор

    Честит празник, бъдете здрави.

  2. Честит празник Д-р Панчев!Бъдете жив и здрав, Вие, вашият екип и всички мед.лица!
    Ваш благодарен рисков пациент

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien