Д-р Иван Ибришимов на старта на кампанията: „Заедно променяме Дупница“

"Можем заедно да променим Дупница и да я превърнем в модерен европейски град". Това заяви при старта на предизборната си кампания кандидатът за кмет на община Дупница под №10 в бюлетината д-р Иван Ибришимов.

189849c48769ea835abde131d6024e38199a4b4e7e018ab78502c0708113ed57

Съмишлениците и симпатизантите му препълниха театралния салон, за да чуят стратегията за бъдещото управление. На сцената до него застанаха членовете на Инициативния комитет, който го издигна. Залата дълго аплодира оперния певец Диман Панчев, футболната легенда Янко Динков, бившият кмет на Дупница Първан Дангов, бизнесменът Сотир Занев, нотариусът Стефан Сотиров. От името на Леонид Хаздай беше прочетено поздравително писмо, в което младият бизнесмен мотивира решението си, като човек с десни убеждения да подкрепи д-р Ибришимов. Извоюваният с усилията на д-р Ибришимов ремонт на Спортната зала, както и осигурената от него като народен представител финансова помощ за оказалата се в тежка криза община Дупница, припомни Първан Дангов. Той пожела хъс и кураж на участниците от отбора, подкрепящ д-р Ибришимов, в битката за местната управа, както и да успеят заедно да сложат "край на този крадлив модел". Социално отговорна политика, която залага на експертността, прозрачността и почтеността, с реално гражданско участие в местната власт, заяви като своя платформа д-р Иван Ибришимов. За изпълнението й той разчита и на реализацията на кандидатите за общински съветници. "Разчитаме на енергията на младите, на опита на хората в активна възраст и на мъдростта на родителите ни", заяви кандидатът за кмет, подкрепен от БСП, НДСВ и "Обединени за Дупница".

Той очерта 5 приоритета в бъдещата си управленска програма – обособяване на поне една индустриална зона в общината; създаване на общинско предприятие за събиране на отпадъци и изграждане на завод за преработката им; реализиране на проваления от досегашното управление проект за изграждане на воден цикъл; подобряване на общинската инфраструктура, с приоритет за крайните квартали и селата; подобряване качеството и условията на здравните и социалните услуги. Изтъкнати бяха конкретни намерения за оптимизиране на културната и спортната сфера и превръщането им в реални фактори за дупнишката общественост.

IMG_0599

Лидерът на БСП и водач на листата с кандидати за общински съветници под №19 Станислав Павлов също пожела успех на д-р Ибришимов. Той посочи последователността, диалогичността и постоянството като най-силни негови качества. На сцената излязоха кандидатите на БСП за местния парламент, сред които правят впечатление както доказани професионалисти с опит в своята област, така и млади хора.

Подкрепата си за д-р Ибришимов заяви и водачът на листата на "Обединени за Дупница" Пламен Иванов, който представи и останалите кандидати за общински съветници. Бизнесмените бяха категорични, че именно Иван Ибришимов е човекът, който има сили да направи Дупница едно "много добро място за живеене".

103dcecfdc5be1346a3ece10fa3b05b0cabe6a852e5d93a4abb0d955e53adaf4

"Сигурна съм, че управлението на д-р Ибришимов ще бъде коректно и отговорно. Той може да помага на хората като човек на мовек, с душа и сърце, по същия начин и ще управлява – с душа и сърце", сподели с препълнения салон водачът на листата на НДСВ Силвия Овчарченска и представи единствената изцяло дамска листа за общински съветници. Оперният певец Диман Панчев вдигна на крака залата с изпълнението си на "Многая лета", а аплодисмените дълго не стихнаха, след всички заедно с кандидатите за общински съветници и д-р Иван Ибришимов изпяха любимата на поколения българи "Моя страна, моя България“.

1b16fc1d920ef5997937c9f7d5015721b41cf1eac92661c8bb0beaff210135d5

 

 

 

 

 

Първан Дангов: "Иван Ибришимов може да сложи край на крадливия модел в Дупница"

d837e2ab5301c2708667fa5ee65ace45dc5d6cfa01a87e95353d1a92d2be8b99

За да даде категоричната си подкрепа за д-р Иван Ибришимов като кмет на Дупница, до него на старта на предизборната кампания застана бившият кмет на града и досегашен независим общински съветник Първан Дангов. Известният като бунтар в редиците на социалистите Дангов, често отстояващ различна позиция, обясни мотивите за доверието си към д-р Ибришимов. Дългогодишното приятелство, в което са се доказали личностните качества на Иван Ибришимов също беше подчертано. Като най-силен мотив обаче, Първан Дангов изтъкна увереността си, че "с него заедно можем да победим този крадлив модел". Той припомни нежеланието на управляващите от ГЕРБ в Дупница да признаят заслугата на д-р Ибришимов за реализирането на един от най-големите общински проекти, а именно мащабния ремонт на Спортната зала, която предстои да бъде открита до края на кампанията. Дангов обърна внимание и на факта, че именно д-р Ибришимов, като народен представител осигури финансова помощ от правителството за "закъсалата община Дупница, за да си върже бюджета". "Той беше този, който имаше социалната чувствителност да каже, че в дупнишките училища трябва да бъде светло, топло и подредено и на учителите да не се бавят заплатите", каза още Първан Дангов. Бившият кмет на Дупница пожела на кандидата за кмет с №10 в бюлетината да не се поддава на присъщата си скромност, защото сега е моментът заслугите му за Дупница да излязат на светло. Той пожела успех на д-р Ибришимов, а на съветниците от листата на БСП и останалите които го подкрепят, да влязат в надпреварата за местния парламент с хъс и кураж.

IMG_0601

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien