ЧИТАТЕЛСКО! И общински съветник от Дупница влезе в графата – нагъл шофьор

Така се шофира.

Читателските сигнали за паркиращи, както си искат шофьори в Дупница не спират да пристигат. Особено скандални се оказаха фотосите, на които е заснет един от общинските съветници в Дупница. Младият социалист Иво Петров, най-безцеремонно качва лъсковото си возило на пешеходната зона край Гимназия "Христо Ботев" и все така спокойно и нагло продължава през…пешеходния подлез. Областният координатор на БСП за Кюстендилско на практика демонстрира как "кове законите, наредбите и нарушенията" за движение по…пешеходни зони. Да очакваме на следващо заседание на местния парлемт да внесе искане с поправка да му се позволи подобна волност. А пешеходците да бъдат внимателни, когато излизат от "тунела", защото БМВ-то на Петров…дебне.

Друг наш читател пък ни изпрати снимка, която е озаглавил "Паркиране по дупнишки". В района на "Тихия кът", водач е спрял по такъв начин, че подстъпа към зоната за паркиране е блокирана.

Ако и вие сте заснели подобни шофьори, не се колебайте да ни изпратите фотосите на za_dupnitsa@abv.bg или на нашия фейсбук-профил.

Така се шофира.

Така се шофира.

Петров показва завидни шофьорски умения.

Петров показва завидни шофьорски умения.

20179904_1443659672365818_27634904_n

Print Friendly

3 Коментари на ЧИТАТЕЛСКО! И общински съветник от Дупница влезе в графата – нагъл шофьор

  1. Типично за комунист, нагъл и безцеремонен, парадиращ в общинският съвет, а всъщност кръгла нула. Тази постъпка, която не му е единствена предполагам олицетворява и възпитание и интелект. Ама така е, хората казват „пази боже сляпо да прогледне“. Ивка, от всяко дърво свирка не става приятел, то иначе дървета нямаше да останат.

  2. Големец!С такива баровци е пълно.Но всичко е до време.Колелото се върти……

  3. Ич не вревам…това арно момче таквиз проклетии да връши.Честен комсомолец е туй момчуляк.Слава на БКП

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien