Читателски сигнали: Проблеми със спортни съоражения в Градската градина и парк Рила

Читателски сигнали се получиха на редакционната поща на zadupnitsa.com. В част от тях се визират два проблема свързани с Градската градина на Дупница. В първият сигнал се настоява Общината да обърне внимание на спортната площадка. „Импровизираното“ съоражение се намира до сградата на Туристическото дружество и се състои от няколко метални лостта. От години там много хора тренират, но то се използва за игра и от децата. В сигнала се пита дали Община Дупница има възможност да обнови площадката и да монтира уреди за фитнес на открито, като тези в парк Рила, или поне да подържа зоната около лостовете и да монтира специални постелки под тях, предпазващи децата от падане. В другият сигнал свързан с Градската градина се обръща внимание на тоалетните там, които според написаното са в окаяно състояние. В сигнал наши читатели ни съобщават за проблеми с осветлението в парк Рила, около масите за тенис, което не работи от близо две седмици, а ел. таблото стои отворено. Zadupnitsa.com ще постави въпроса пред Общинска администрация Дупница.

Ако искате да ни сигнализирате, можете да го направите на нашия мейл za_dupnitsa@abv.bg или на нашата фейсбук-страница.

IMG_0165

Print Friendly

9 Коментари на Читателски сигнали: Проблеми със спортни съоражения в Градската градина и парк Рила

 1. А некой да иска да го почешат по петите?

  • Osvetlenieto nad masite za tenis vinagi e svetilo niakoi e vav gre6ka a uredite na gradskata gradina sa postaveni ot grajdanin na Dupnica a ne ot op6tinata I ne vijdam ni6to lo6o vav tova a maikite da si gledat decata.

  • Направо по ташаците си е. Ми някой от помпаджиите там да ги направи

 2. Osvetlenieto nad masite za tenis vinagi e svetilo niakoi e vav gre6ka a uredite na gradskata gradina sa postaveni ot grajdanin na Dupnica a ne ot op6tinata I ne vijdam ni6to lo6o vav tova a maikite da si gledat decata.

 3. Пише се съоръжения,а не съоражения.Аман от неграмотни журналя.Научете се да пишете преди да коментирате….

 4. за градската // 28.07.2015 в 22:49 // Отговор

  Там тоалетните са страшни. Поне да свети, че през деня може да се изненадаме отзад у тъмното. От два месеца не работят

 5. очевидец // 29.07.2015 в 0:15 // Отговор

  осветлението в парк Рила не работеше около масите в неделя тоест преди два дни тогава не светеше и това по алята около тях. Тази вечер всичко светеше дори и зоната над масите и игрището.

 6. Сниманите съоръжения са поставени преди 2 години от живеещи в съседната сграда,а не от общината.

 7. Цветан Георгиев // 29.07.2015 в 12:03 // Отговор

  Защо трябва гражданин да монтира уредите.И помпажийте не са ли тези младежи който вместо,да се дрогират избират да тренират.Пък европа мисля е отделила пари за развитието на мадежта и спорта нека отпусне общината пари за хубави уреди аз се наемам да открия хора за монтажа им.И дано стане в този век.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien