ЧИТАТЕЛСКИ СИГНАЛ! Шофьори карат със 70 км/ч в „Развесена върба“

Наглостта на шофьорите в Дупница от години продължава, но за съжаление тя не намалява, а напротив. "Големите" майстори на геврека не спират да показват "уменията си" и в квартали, където е гъсто населено, с много деца, и дори движението с 30 км/ч е много. Е, не така обаче стоят нещата в един от напълно обновените квартали – "Развесена върба", от където получихме поредния сигнал за подобни убийци на пътя.

"Искам да сигнализирам! Вчера синът ми щеше да бъде прегазен от автомобил, преминаващ със скорост от около 70км/час при "Зелената градска среда" в кв. "Развесена върба". Ние всички от квартала сме доволни от направените подобрения, но няма да допуснем гонките на ненормални шофьори. Ще ги затворим тези улици с цената на всичко! Дано Общината вземе мерки преди да изпогазят децата ни", призовава наша читателка, която твърди, че това е всекидневно и постоянно.

Ние пък призоваваме всяко нарушение да бъде подавано веднага към съответните органи и най-вече полицията. Разбира се, хубаво е и всеки сигнал да бъде максимално разпространяван до медиите и в социалните мрежи, за да се следи от повече хора, как работят институциите и да им бъде търсена сметка.

За всякакви сигнали, коментари, мнения можете да ни пишете на za_dupnitsa@abv.bg или на нашата фейсбук-страница.

Print Friendly

8 Коментари на ЧИТАТЕЛСКИ СИГНАЛ! Шофьори карат със 70 км/ч в „Развесена върба“

 1. за да се следи от повече хора, как работят институциите и да им бъде търсена сметка.
  Какви институции бе, братко, в Дупница полиция НЕМА, само се возат и пият кафета по бензиностанциите !

 2. Абе тея майки нормални ли са как ще се вдигнат толкова километри там

 3. предложение // 11.07.2015 в 21:40 // Отговор

  Искате ли всеки сигнал, да го пускаме с името си на сайта и те да ги публикуват. След седмица да искаме полицията да отговаря докато сърба кафе

 4. Анонимен // 12.07.2015 в 9:25 // Отговор

  Кои сте вие в тоя миризлив

 5. Всеки ден някой реве за нещо, улици ще затварят, пешеходни пътеки затварят, станахме като Кюстендил

 6. Защо се премахнаха загражденията на малката уличка точно до детската площадка?Така улицата се ползваше само за паркинг.

 7. с ремонтите по централната градска част – беше постигнато само стеснение на улиците , невъзможност за паркиране и на малкото места,където до тогава беше възможно и непострояването на нито един паркинг. Бързаха да усвоят парите, одобрявайки неефективен проект !Държавата и градовете се управляват по начин,който да осигурява пари за частните сметки на управниците, без нищо смислено за гражданите ! Едно е да построиш паркинги, с които да събираш пари за общинската касичка, друго е да стесниш улиците , колкото да отчетеш дейност, че видите ли нещо се прави….. Прах в очите на слепите !

  • Хубаво е когато се опитвате да изказвате позиция, да сте подготвен и да сте попрочели. Парите ги дава Европа с ТЕХНИ ПРАВИЛА. А там се залага на зеленина, велоалеи с цел минимизиране ползването на автомобили и намаляване на вредните емисии. Накратко това е като в банка – дават ъи пари, но играеш по тяхната тояга. А друг е въпросът, че парите, които дава Европа са всъщност нашите пари. Така че сърденето на друго място срещу други 240 тъпунгера

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien