Читателски сигнал: Проблеми с тока на квартал в Дупница

Поредните читателски мнения пристигат при нас, като предвид факта, че някои третират един и същи проблем или казус, ние публикуваме едно от мненията. Ето в Zadupnitsa.com поредният читателски сигнал, в който изразяват негодувание срещу ЧЕЗ наши читатели от квартала в близост до СОУИЧЕ "Св.Паисий Хилендарски". "Обръщаме се към Вас с надеждата, че тези изедници от ЧЕЗ ще прочетат и ще си вземат бележка. Всяка вечер (тази седмица ни пропуснаха в сряда) след 21 часа задължително тока гасне за минути или пък сме подложени на поредните токови удари. Не е проблемът в липсата на ток за минута-две или 10. Не съм специалист, но това не е нормално, освен ако няма някакво посегателство. И това е в целия квартал между магазин Лидъл и училището. На какво се дължи, няма да ни отговорят, защото докато позвъниме на денонощния им телефон, той дойде, но това е меко казано тормоз. Кой ще ни възстанови парите за игорелите уреди от токовите удари?! Има ли случай на комисия, която да е установила, че даден уред е изгорял от токов удар на тея изедници, защото не съм чувал. Надявам се да прочетат ЧЕЗ-аджиите, защото ако трябва да увеличават цените за тока и да ни събират сметките, са без грешка", е друг сигнал придружен с още няколко за този проблем в района.

Ако искате да ни сигнализирате за различни проблеми или имате коментар по теми от деня, можете да го направите на нашия мейл za_dupnitsa@abv.bg или на нашата фейсбук-страница.

Print Friendly

6 Коментари на Читателски сигнал: Проблеми с тока на квартал в Дупница

  1. и на ул.“П.Яворов“ е така !!! Пълен ужас е този ток!!!

  2. от ЧЕЗ ми обясниха, че това е заради ЛИДЛ,било тежко положението там, режели си жиците при строежа му

  3. ЧЕЗ боклуци този тормоз е отняколко години през всички сезони

  4. ДУПНИЧАНИН // 14.08.2015 в 20:35 // Отговор

    ЧЕЗ боклуци този тормоз е отняколко години през всички сезони

  5. Глупости! Било заради Лидл. На Одрин, Булаир, Патриарх Евтимий, Венелин няма Лидл, но положението е същото от години. Токът гасне, докато звъннеш той дощъл, но я компютър, я хладилник, я нещо друго си отишло.

  6. И по селата е така, че и по зле. Ама какво се чудим, Я си помислете дали изобщо откакто ЧЕЗ влезе във владение , дали е монтирал един стълб поне, жици някъде нови да са сложени. Нищоо.Само събират.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien