Читателски сигнал: Поредната идиотия на ВиК Дупница

Едно от най-критикуваните общински дружества в Дупница, безспорно е ВиК. Много пъти в редакцията на zadupnitsa.com са постъпвали редица сигнали за причинено неудобство на жителите на Дупница от дейности на ВиК. Днес отново от дружеството останаха верни на себе си и покачиха адреналина на хора живеещи в района на ул Бузлуджа, кв Бишика и жк Люляк. „Кога от ВиК ще се научат да предупреждават за планувани от тях спирания на водата. Днес малко преди 15:00 часа водата спря, а след 18:00 часа се разбра, че няма авария, а планово присъединяване на новите социални жилища към водопреносната мрежа. Това е безобразие, след като знаят, че ще работят защо не предупреждават в тези жеги.“, се пише в част от сигнала. Проверка показа, че наистина от ВиК работят при социалните жилища, но така и не обявиха кога ще пуснат водата. На сайта на дружеството също липсва каквато и да е информация за това.

Print Friendly

16 Коментари на Читателски сигнал: Поредната идиотия на ВиК Дупница

 1. Защо общината не глобява собственото си дружество за това, че не асфалтира, след като разкопае улица? Има си наредби. Внася ли ВиК депозит в общината, който да бъде удържан, след като не си асфалтират на мястото на разкопаното? Защо общината си затваря очите? Има огромни дупки, оставени от ВиК по всички улици, и то не отпреди месец-два, а от години.

  • Мнго разбирачи се извъдихте напоследък.Преди като бяхте крепостни селяни на Галеви мълчахте като неми,а сега отворени.Ако проверите ще видите 7 акта само за миналата година на стокмост 30 хиляди лева наложени от Общината на Водното дружество. Макар да е общинско и Илиев да е фрейнд на кмета

 2. Много лесно е да сипеш обиди,но когато трябва да осигуриш един град с най-важният елемент за нормално съществуване – ВОДА, и то трябва да го направиш в условията на липса на пари ,интриги и политическо задкулисие,то тогава всички ние гражданите на този град в полите на Рила трябвак да попитаме местната власт КАК има Пари за Социални жилища, как има Пари за Спортна зала, КАК се намират ПАРИ за предизборно асфалтиране,а няма пари за подмяна на водопреносната мрежа и онези ,които я обслужват???????????? Стига! Това което правят от ВиК Е ГЕРОЙСТВО, а не БЕЗОТГОВОРНОСТ!По-скоро задайте въпросите си към община Дупница, КЕВР и Управляващите България!

  • Любаа,а да го духаш.

  • На вас пари ви не стигнаха. спрете да крадете .

  • Ко каза, ко? // 27.08.2015 в 2:06 // Отговор

   Люба, ти си един голям, урудлив и червен цървул, зажаднял за баницата, нали?

  • В и К Дупница е общинско дружество! Те работят с общината и съответно не може общината да глоби сама себе си за разкопаните улици и несвършената работа като предупреждаване на гражданите за планираното спиране на водата. Още повече, че вчера след обяд секретарката на В и К дружеството не знаеше, че в квартала няма вода и ще се извършва присъединяване на новите жилища към водопреносната мрежа. Така, че това наистина е чудо – лявата ръка не знае какво прави дясната. Така, че гражданите ще питат и псуват и дружеството и общината!!!!!!

 3. Тук не е нужно ВиК да прави чудеса от храброст и ГЕРОЙСТВА. САМО ДА ПРЕДУПРЕДИ, ЧЕ ЩЕ СПИРА ВОДАТА. Това че не е направено е едно ГОЛЯМО БЕЗХАБЕРИЕ!!!!!!!!!!!!!

 4. и на ул Искър няма вода спокойно един ден ще изкараме без вода

 5. Тея идиоти в 17:15 се бяха скрили на сянка и гледаха как блика вода от героиски ископана дупка. Половината са пиянаци и мързеливи неграмотници.
  Това ли е героиство?

 6. 22:36 ХИП, ХИП УРА за ГЕРОИТЕ от ВиК има ВОДА!!!!!!!!!!!!!!!!

 7. kvo daaa kajem nie ot kvartal Cenevii vtora sedmicaa sme bez vodaa,VIK ne si mradvat prastaaa prostoo VIK dupnicaa saa sram i pozorr,ve4ee ne znaem kam koi da se obarnem zaa bezvodietoo 2 sedmicaa nikakvo vnianiee ot nikoi

  • работещ в и к // 27.08.2015 в 15:32 // Отговор

   Там има прохнил водопровод и го подменямр. Вчера сме сложили 125 метра и поне още няколко дни ще имаме работа там. Водата се стараем да я пускаме колкото и когато е възможно всеки ден

 8. Оказа се че на Бузлуджа нямаме вода ама заради фирмата на Атарян. Некакви тръби слагат за новите блокове включват. Не че не им теглих дълга на викато ама макар да не са виновни сега все са си я заслужили

 9. На улица Венелин при Рампата разкопаха дупка 5 на 2 метра, която си стои така вече 20 дни, 3 дни след товтава изби вода на 1 метър от дупката и им отне още 3 дни докато дойдат да поправят аварията, а водата си течеше постоянно и много, след като дойдоха ракопаха по цялата дължина на улицата и вече минаването е ад, особено за идващите към Рампата.
  Да не става дума за улицата до Рампата, където е хлебозавода и фирмата на кмета, там има дупки от преди 10 години, които си стоят ей така и на никой не му пука…

 10. Ще ви кажа една случка от преди около 40-ина дни, и тогава ми говорете за „геройствата“ на Илиевата герберастка чета! Ул. е Батенбегр, правят ремонт на номер 86, в 13ч. свършват. в 14 пускат водата! Аз съм д долната част на улицата, 20,00ч. вода няма! Обаждам се на тел. им за аварии, обяснавм, а от там един не много трезв глас ми обясни, че ремонта е приключил в посочения по горе час, и че вода трябва да имаме от 14ч.!? Обяснявам му, че няма, той пак ми казва, че е пусната още в 14ч. На кратко, казаха ми, че сега екип няма, и да чакаме до сутринта! И, какво е станало, „специалистите“ пуснали водата след ремонта, но в края на улицата, не затворили крана, и водата с пълна мощност си е текла до сутринта на другия ден в тръбата на ул. „Дебелянов“ , вместо да го затворят за да направи налягане, и водата да отиде по разклоненията на абонатите! Та това са специялистите, а тази вода нали знаете на кой на сметките ще отиде! Хубавото в тази ситуация, че че изми тръбата и на другия ден водата бе кристална… иначе по половин час тече тлак и кал след всеки ремонт! Та те това са специалистите на пияндето Илиев!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien