Читателски сигнал: Детска площадка в центъра на Дупница осеяна с боклуци

Поредният читателски сигнал получен на фейсбук-страницата на zadupnitsa.com е свързан с чистотата на детската площадка в градинката зад сградата на РПУ- Дупница. Според майки, които днес 4-ти май са били там с децата си, площадката е била много замърсена, като по-големите боклуци са били събрани от самите тях. Освен отпадъци, по площадката личат мръсни петна от различни напитки. Ето какво пише в част от сигнала: „В окаяно състояние е детската площадка, вече от няколко дни. Чудя се къде са чистачките?“. Zadupnitsa.com ще постави въпроса пред Общинска администрация-Дупница.

Ако искате да ни сигнализирате, можете да го направите на нашия мейл: za_dupnitsa@abv.bg или на нашата фейсбук-страница.

IMG_6569 IMG_6571

Print Friendly

4 Коментари на Читателски сигнал: Детска площадка в центъра на Дупница осеяна с боклуци

  1. Тези пикли дето са млади майки с цигарите и закуските и кафетата е хубаво първо да се погледнат отстрани себе си.Знаете ли колко пъти съм им правила забележки за изхвърлянето на боклуците ей така в площадката че там са все пак нашите деца и внуци, ама кой да те послуша. Навирило цигарата с ботуши до колената и начервена муцка и те с претенции. Мили млади майки вие у дома така в детската стая на децата си хвърляте ли отпадъците по земята и като разсипете на земята поне чистите ли го?Замислете се

  2. Кой ли е замърсил?!? Вместо да подавате анонимни сигнали и да се чудите „къде е чистачката?“ си възпитайте децата къде се хвърлят боклуците! Направо смешна история…

  3. Анонимен // 05.05.2015 в 1:31 // Отговор

    Така са свикнали повечето – да цапат и хвърлят и после да викат защо не сте ми изчистили и както сте го казали къде е чистачката. Не е смешна а направо жалка история.

  4. Анонимен // 05.05.2015 в 7:42 // Отговор

    аз минах от там вчера сутринта и имаше счупени бутилки, но не от мляко, а от алкахол. Там от много време се събират в късните часове младежи и си правят купони.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien