ЧИТАТЕЛСКИ СИГНАЛ! Дъски паднаха от опасна сграда в Дупница, шофьори я ползват за тоалетна

Без инциденти се размина във вчерашния следобед, след като купчина дъски паднаха на тротоара от сграда намираща се в квартал "Развесена върба" в Дупница. За това сигнализираха и наши читатели, които ни предоставиха и снимки. "Ако бе в делничен ден, потока от хора е голям там и можеше да се случи нещо необратимо", се казва в един от мейлите до нас.

Постройката седи от години, без да е пипано по нея нещо, а очевидно вече представлява и опасност за околните, особено за минаващите в близост до нея.

От сигнал на наш читател става ясно, че приземния етаж е използван и за…тоалетна. Предимно от нейните "услуги" се възползвали шофьорите от находящата се на метри от нея таксиметрова стоянка.

11311769_10205785315644935_366802265_n"Изпращам ви снимки за опасна сграда в центъра на града. От силния вятър изпопадаха дъски от покрива върху тротоара. Всички в града знаят на колко години е това нещо… стои необезопасена и се ползва като градска тоалетна най-вече от таксиметровите шофьори. Миризмата на тоалетна се разнася от вятъра и е ужасно. Тези дъски може да са началото на сериозни последици", се казва в сигнал до zadupnitsa.com от наш читател.

Освен изскочилите дъски от последния етаж, строшен е и парапета на импровизираната тераса и дъските висят опасно във въдуха. Във всеки един момент съществува опасност да полетят отново към тротоара с преминаващи хора.

11328802_10205785315724937_1645447144_nЩе отнесем въпроса до съответните институции, за да бъде наложено на собственика на сградата да я обезопаси и спре достъпа до нея.

Ако искате да ни сигнализирате, можете да го направите на нашия мейл za_dupnitsa@abv.bg или на нашата фейсбук-страница.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien