ЧИТАТЕЛИТЕ СНИМАТ! Поредните нагли шофьори в Дупница

Получихме снимки от поредните шофьори, които най-демонстративно спират там, където преценят в Дупница. Разбира се, за тях няма правила или закони, защото този род шофьори, според нашите читатели са нагли до безобразие. 

parkira parkiral2

Print Friendly

7 Коментари на ЧИТАТЕЛИТЕ СНИМАТ! Поредните нагли шофьори в Дупница

 1. Това са клиенти на Тона…нагли като нея…за 1един лев,газо,че си продадат

  • Здравейте, редакция,
   Каните ни тук да снимаме и публикуваме снимки за нередности по улиците в нашия град, но има ли файда от това? Скоро Ви писах за шума който вдигат мотористите през ноща по ул. Цар Освободител, но те и да са го прочели кел файда. Дали са го чели и някой от шефовете в полицията и КАТ, не знам,но и това няма значение.Тези от които зависи реда и спокойствието в нашия град би следвало да им удържат от заплатите за несвършена работа, но и това няма да стане. Застанете някоя вечер или покажете този мой коментар на тези от които зависи това безобразие да не се случва, след 23.30ч на наков мост и ще се убедите сами в това което Ви съобщавам. Сигурен съм, че го правят нарочно, но не знам на кой му имат толкова зъб.

   • Съгласен съм че полицията бездейства по въпроса с мотористите които карат с високи скорости само преди седмица видях моторист който си кара с над 100 km/h със 130-140 предполагам и полицай който уш вдига палката за няколко секунди и си мисля че ще го спре а то какво стана след няколко секунди си промени мнението и започна да развява палката да си продължи с безумната скорост към тунела а аз карам буквално на другият път към penny маркета.

   • Много си прав Иване,катаджийте гледат да се заяждат за дребни неща,а за тези които пишеш си затварят очите,и това са резултатите от тяхната работа-всеки ден убийства по пътищата,а те гледат да ли си поставил колан,пуснал ли си късите светлини.Апропо,това с късите светлини включени през деня е голяма идиотия,преди двадесет години глобяваха ,ако караш с включени светлини…..
    На първи април излезе една хумористична статия,че ББ разформирова КАТ,бе много смешна,но истинска-КАТ нищо неработят и няма необходимост от тях.

 2. интересни снимки качвате ама по интересно е когато вие нарушавате закона защо не се снимате сами. и понеже всички снимате затова е на това ниво закона. снимаха едно ченге да взима 20 лева и забраниха на КАТ да ви спират а всички каде много знаете сте давали пари за да ви се размине. БРАВО много сте загрижени.

 3. Да им ядете к**о на наглите шофьори

 4. МВР е много гнила структура,погледнете шефовете на дупнишкото РПУ,идват едните на власт слагат свои човек, идват следващите махат го и пак си назначават техния и така продължава вечно,никой не гледа професионализъм,какво свършил само да е наше момче,ето за това ще се случват описаните по-горе неща ,ще се убиваме по пътищата.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien