ЧИТАТЕЛИТЕ СИГНАЛИЗИРАТ! Брутална сеч над Дупница. Горските рейнджъри, спите ли? (СНИМКИ)

Ужасни снимки на брутална сеч изпрати наш читател тази сутрин. Фотосите за заснети в почивните дни и са от периметъра над сметището в посока Вангелова чешма над Дупница. "Редовно спортувам в района над жк.Бистрица и досега виждах посегатества върху дърветата, но последната сутрин беше брутална гледката. Десетки дървета, някои млади, хубави и здрави са отсечени. Част от тях бяха само отсечени, а други вече отнесени от бракониерстващите дървосекачи. За неизнесените очевидно не им е стигнало времето, но тази нощ (б.ред.-изминалата) вероятно ще ги приберат. Сред изрязаните са бял бор, който всички зняаят, че е лековит и орехови дървета. И наглостта е стигнала до там, че сечта е до самия път, на вътре не исках да влизам, защото си представям какви гледки ще заваря. Къде са горските? Спят ли? Всеки ден в гората е сеч. Чува се шумът от трионите, но само горските са явно оглушали или се правят на такива, а защо ли???", нервира се в сигнала нашият читател.

От снимките се вижда как само за една нощ са изрязани десетки здрави дървета.

IMG_20170807_072242 IMG_20170807_072500 IMG_20170807_072150 IMG_20170807_073004

Print Friendly

5 Коментари на ЧИТАТЕЛИТЕ СИГНАЛИЗИРАТ! Брутална сеч над Дупница. Горските рейнджъри, спите ли? (СНИМКИ)

 1. що да прават горските….па те са най-големите айдуци…!!!делят с бракониерите!!!зйтвор за тая сган

 2. Днеска полицията бяха хванали една жигула с дърва и бяха и свалиили номерата 😀

 3. Наблюдател // 08.08.2017 в 0:23 // Отговор

  Ако някой гладен гръмне една сърна , буквално ще го разкръстят , но за хилядите дървета изсечени от печалбари – нищо ?! Е , а ходи та вярвай в правдата !!!

 4. Това там се случва от поне 20 години. Въпреки, че сега изглежда много нагло и драстично, и на видно място явно. Спали сме на палатка в района. Привечер тръгват едни „кервани“ с коне – за дърва… Убедена съм, че това се знае и от местни, и от горски

 5. Има ли справедливост // 28.08.2017 в 13:57 // Отговор

  Здравейте,
  Поводът е да напиша тези редове е:Повече от месец сфетофарите на „Наковия мост“не работят,на опасност са изложени хиляди хора,които пресичат кръстовището,но кметската администрация нехаят,трябва ли да стане някой жертва за да проработят сфетофарите.На кмета му било обидно,че му се иска оставка,оставка се иска за несъвършена работа и точно това един от поводите.В момента се поставя маркировка и след 10 минути почти не личи,че е поставяна такава.Толкова лошо изпълнение не си спомням да имало при друг кмет.Господин кмете, отворете си очите излезте по улиците!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien