Читатели питат: Защо осветлението в Градската градина светва едва в 21:30 часа?

Повече от половин час „Градската градина“ в Дупница тъне в непрогледен мрак. За това сигнализират читатели на zadupnitsa.com, които питат: Защо осветлението, не само в Градската градина, но и по околните улици се включва едва в 21:30 часа? Според хората сега се стъмва около 20:50 минути и до 21:30 часа децата играещи в Градската градина и техните родители са принудени да са там в абсолютна тъмнина. „Не знаем до кога ще бъде този час на включване, но е сигурно, че денят ще става все по-къс и тъмнината в Градската градина, все по-продължителна.“, се пише още в сигнала. Екипът на zadupnitsa.com ще предаде сигнала и в Община Дупница.

13474163_1048917675173355_687740600_nПрипомняме, че дупничани живеещи в района на „Градската градина“ и по точно на част от улица „Бричи Бор“ искаха в началото на месеца Община Дупница да освети участъка около стълбите към местността „скалското“. Тогава в сигнала се визираше, че хората ги е страх да минават от там, защото се събират наркомани.

Ако искате да ни сигнализирате за различни проблеми, можете да го направите на нашия мейл za_dupnitsa@abv.bg или на нашата фейсбук-страница.

Print Friendly

1 Коментар на Читатели питат: Защо осветлението в Градската градина светва едва в 21:30 часа?

  1. Кой ще ми събаря гаража в жк“Бистрица“? Кой е тоя дето иска да легна пред багера? Има гаражи пред 3-ти блок/6 броя/, те са на „еди кои си хора“,ще бъдат ли съборени??? Има клетки от стоманобетон ,те законни ли са? СЕГА ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ КОЙ НА КОГО Е ЧОВЕК В ОБЩИНАТА. Г-н КМЕТЕ, А СЕГА ЩЕ ТЕ ВИДЯ НА КОЙ СИ МАЙКА НА КОЙ СИ МАЩЕХА!В този комплекс има и частни имоти,в тях също има незаконни клетки,как ще се реши тоя въпрос?

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien