ЧИТАТЕЛИ ОБЯВИХА! Входирахме две подписки за легнали полицаи на ул. „Бузлуджа“, тук летят с над 100 км/ч

Две подписки са внесени в деловодството на Община Дупница за поставяне на легнали полицаи в района на ул. "Бузлуджа" в Дупница. За това ни уведомиха наши читатели, които са ни приложили снимков материал, както и подписката на жителите. "Тази сутрин заведохме в общината искане за поставяне на легнали полицаи. В нашата част от улицата има над 20 деца, които са обект на опасност от постоянно летящите автомобили, някои от които развиват над 100 км в час. Вечерно време дори се чуват силни шумове от бръмчащи двигатели, които развиват големи скоросоти, а дали си правят гонки, това полицията да прецени. Правият участък им позволява да "летят" и нас това ни притеснява. Оказа се, че и комшиите от другата част на ул. Бузлуджа също са входирали подписка, така че надяваме се час по-скоро те да бъдат положени", се казва в читателския сигнал изпратен на нашата фейсбук-страница.

podpiska2 ul.Buzludja ul.buzludja2

Print Friendly

4 Коментари на ЧИТАТЕЛИ ОБЯВИХА! Входирахме две подписки за легнали полицаи на ул. „Бузлуджа“, тук летят с над 100 км/ч

 1. От лятото на 2014г. имаме внесена подписка в община Дупница от жителлите на ул.Проф.Ал.Балабанов за монтиране на легнали полицаи, тъй като на същата улица се намира уч-ще Неофит Рилски и детска градина.Вече една година нямаме никакъв отговор.Улицата е превърната в писта на мотористите и шофьорите на леки автомобили.Има постоянно движение на ученици и малки деца.Господа управляващи, трябва ли и тук да се стигне до трагичен край,за да поставите исканите от нас легнали полицаи.Или ще извикаме отново камерите на БТВ, та дано да ни чуете.

 2. Моля, всички медии, които могат да съдействат, нека помогнат да бъде разрешено монтирането, от началото на пролетта до края на есента, на „спящи полицаи“ на улиците „Св.Ив.Рилски“ срещу банка „Пиреос“, при Каракш, срещу „Топ маркет“, преди рампата, както и на ул. „Патриарх Евтимий“. В противен случай ще има още катастрофи. Това са главни улици с големи отрязъци от прави участъци, където се кара безобразно бързо от безмозъчни същества на всякаква възраст. Моля ви помогнете!!! Спасете животите на децата ни!!!

  • Приятелю, по телевизията снощи обявиха някои улици където ще се слагат легнали полицаи – на Патриарха май казаха 2 и в района на градинката Левски около банката, ул Бузлуджа не знам къде е, Венелин и другите не ги помня.
   А легналите полицаи нали се сещаш че не помагат особено. Аз съм пешеходец и даже на пешеходна пътека съм принуден да тичам, защото безмозъчници както ги наричаш не зачитат и нея. Легналите полицаи не решават проблем, проблемите са в мисленето и в безмозъчието на тези които се мислят за безсмъртни шофьори на пътя.
   Истерията с легнали полицаи не решава проблема на обществото ни. Миналата година един шофьор при Брезите скочи да бие някакъв от тези които монтираха легналите полицаи че било малумщина и само си трошели колите като задължитено използва и голяма доза псувни. 2 минути седях и поне 10 шофьори минаха и псуваха и кълняха. Убеден съм че и сега ще има същия резултат

 3. КатаджИййййй в този Град Има ли ? Къде спят ??? Не могли какво не могат ?? Да се махат тогава само харчат бензин на Държавата като се возят в Патрулките…

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien