Чимев с ултиматум: Или овладяват ситуацията по улиците или късаме договора

Да прекрати договора със снегопочистващата община Дупница фирма, заплаши кметът Методи Чимев. Той е поставил ултиматум към "Нивел строй", информират от пресцентъра на кметството. Това стана ясно след срещата между него, шефът на КАТ Радослав Боюклийски и фирмите по снегопочистване и сметоизвозване. “Финансова санкция ще бъде наложена на фирмата по снегопочистване, след като бъдат изготвени и обобщени всички протоколи от проверките придружени със снимков материал. chimevИли овладяват ситуацията или прекратяваме договорните отношения. Имат последно предупреждение за това. Улиците не са обработени както трябва и напълно основателни са упреците на хората в града и селата”, заяви инж. Чимев. Продължават да работят и 30 човека от временната заетост на територията на града, както и служителите от озеленителната фирма, които обработват пешеходните зони.

Случайно репортер на zadupnitsa.com видя как почистена ръчно от общински служители автобусна спирка бе буквално "затрупана" от снегорин, който изтласка снега именно на стоянката. Оказа се, че такива случаи има и на други места и не са единични.

zadupnitsa.com

Print Friendly

6 Коментари на Чимев с ултиматум: Или овладяват ситуацията по улиците или късаме договора

  1. На тия и стотинка да не се плаща а даже те да платат.Строишихме си колите боклуци мръсни.Ама от Данчо Тъпото какво да очакваш

  2. По смотана фирма от тия нема.

  3. Чимев и всички отговорни от общинската администрация, както и всички общински съветници начело с г-н Костадинов да вземат да се скрият по темата снегопочистване и сметоизвозване. И изпълнителната власт и органа на местно самоуправление са неадекватни по тази тема, както и по-много други актуални теми в този град и по добре да не се изказват.

  4. Това е безобразие а по с.Самораново улиците са направо ужасни особено вгорната част на селото … и това върло и то трябва да се оправи вече за 3 години 2 коли и един автубус със работнички катастрофираха … засерат очите със трошлак уж замазнат , завали дъжд и сичко отива в д…..и … закърпиха асвалта сега пак е със същите дупки … нали щеше да има асвалт навсякъде ? Къде е ? :@

  5. Нито една улица не е почистена,а за търговската на града да не говорим.

  6. Елате в жк.Бистрица на ледена пързалка

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien