Чимев пита финансовото министерство за абсурдната ситуация с липсата на бюджет

Кметът на Община Дупница инж. Методи Чимев чака указания от Министерство на финансите относно създалата се ситуация с неприет бюджет за тази година, информират от пресцентъра на кметството. От администрацията днес са се свързали с финансовото министерство и са в очакване на указания. “От 1 януари тази година има нов закон за публичните финанси, където няма разработен точен ред и указания как се прилага в случай на неприет бюджет. Едва когато получим отговор и се запознаем с указанията, можем да коментираме. Затова нека изчакаме”, обясни инж. Чимев.

Проверка на zadupnitsa.com показа, че към настоящия момент няма случай в България, където да не е приет бюджет. Дупница по стара вече традиция се превърна в град на абсурдите и липсата на бюджет e поредното доказателство за това.

zadupnitsa.com

Print Friendly

4 Коментари на Чимев пита финансовото министерство за абсурдната ситуация с липсата на бюджет

  1. Сега да пита „своите“ от ГЕРБ защо няма бюджет. И най-вече матейчо.

  2. Виновни за неприемането на бюджет 2014 е бламирането на ГЕРБ!!!! Нали плътно стоят зад кмета?!?!?! Да, ама не!!!! При всички тях основно правило е първо финансови интереси и след това всичко останало….Къде сега е великият финансист ивкони?!?!?!

  3. Анонимен // 18.02.2014 в 0:14 // Отговор

    И в двата случая кмета беше натакован. Първо му бяха намазали кънките тези от ОДБ които вече официално си играят в коалиция с БСП и Лидер. Направиха уникален момент в България. Никой досега от опозиция не си е позволявал да иска от един кмет да си вдигне бюджета, но те го направиха. Безумно, без връзка с главния мозък и без никакви подкрепящи идеята им доказателства. Това върви САМО И ЕДИНСТВЕНО при 100 процентово изпълнение. Нямат и елементарна икономическа подготовка, язък им за „експертите“ до които се допитват. А вие Наташа, е излишно да нападате съветниците от ГЕРБ. Те просто са прости и неуки като повечето в този съвет начело с твоите 🙂

  4. Наташа до Анонимен // 18.02.2014 в 1:31 // Отговор

    Нямам мои за сведение…. всички в този общински съвет гледат само касичките да наълнят. Преди казах и пак повтарям Очаквайте докладната записка за увеличението на заплатите на тези хрантутници. Ще ми бъде интересно какви мотиви ще извадят… може би за усиления труд който полагат веднъж месечно за 4 часа за 200 лева до момента. А сега се очаква до 70% от заплатата на кмета да поискат.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien